Balsamicomarineret makrel med grillet peberfrugt
Til 2 personer
1 makrelfilet
Olivenolie
Salt
Peber
2 spsk. aceto balsamico
Rosa peberkorn
3 laurbærblade
Fjern forsigtigt alle benene i den friske makrelfilet, og skær den herefter i mindre stykker. Steg makrelfilet-stykkerne på begge sider på en lun pande i lidt olivenolie og drys salt og peber over. Lad herefter fisken køle af. Marinér så makrellen i 1 time med olivenolie, balsamicoeddike, rød peber og laurbærblade. Anret makrellen på grillet peberfrugt og pynt med rosa peberkorn.
Grillet peberfrugt:
1 peberfrugt
1 fed hvidløg
Olivenolie
Salt
Peber
Oregano
Bag peberfrugten i ovnen ved 200 grader, indtil den er blød. Lad den køle af, og skær den herefter i små, aflange stykker. Forsøg forsigtigt at dræne dem, de må ikke gå i stykker. Pil hvidløgsfeddet, og snit det i tynde skiver. Marinér peberfrugten i olie, hvidløg, salt, peber og oregano i ca. 1 time.
__________
Opskriften er fra:
Il Grappolo Blu V
esterfarimagsgade 35
1606 København V
Tlf. 3311 5720
igb.dk »
__________
SE OGSÅ: Stegt jomfruhummer med kartoffelcreme
SE OGSÅ: Rørt tatar med fritter
Bliv ven med gastro på facebook »