Brændte figner med yoghurt, kardemomme og makroner

Brændte figner med yoghurt, kardemomme og makroner. Skal en hurtig dessert på bordet en hverdagsaften, så går man ikke helt galt, hvis man går til makronerne. Og de brændte figner i karamelsauce, der købes færdige på dåse, er himmelsk fastfood-dessert.

10 kardemommekapsler
½ vaniljestang
5 dl græsk yoghurt 10%
2 spsk. flormelis
12 makroner
1 ds. brændte figner i karamelsauce

Kom kardemommekapslerne i en morter, og bank på dem, så de sorte frø kommer ud. Kassér skallerne, og knus frøene. Flæk den halve vaniljestang, og skrab kornene ud. Rør dem sammen med kardemommefrøene, yoghurt og flormelis. Fordel cremen i 6 dessertglas. Knus 2 makroner ned i hvert glas og top med figner og karamelsauce.
__________

SE OGSÅ: 3 til det søde køkken
SE OGSÅ: Rabarbercrumble med marcipan og havregryn

Følg gastro på facebook »