Sponsoreret af Cortsen Dining

Visionen er ligetil: Cortsen Dining vil levere kongerigets fineste svar på takeaway og derved ændre den klassiske opfattelse af takeaway-begrebet. Denne menu skal ikke blot være et produkt, som eksempelvis kan købes til nytår, eller når man ikke har nået at handle ind til aftensmaden:

”Vi vil skabe en eksklusiv og enestående gastronomisk oplevelse, som man kan nyde med sine nærmeste i private omgivelser, hvilket derved er et perfekt alternativ til restaurantbesøget,” fortæller Mads Cortsen.

ta-8.jpg

’Take Away’-menuen, der skiftes hver anden måned, består af tre retter og tre snacks. Menuen er sammensat med henblik på, at kunderne skal levere et minimum af arbejde hjemme i køkkenet. Forretten og desserten er så godt som klar til at stille frem – her skal der kunne lægges den allersidste hånd på anretningen. Hovedret og snacks kræver en anelse tilberedning:

”Det handler om, at vi ønsker at give vores kunder mere tid til hygge og nærvær med deres gæster, når de bestiller takeaway hos os.”

Med menuen følger en guide til fremgangsmåden for tilberedning og anretning, samt en række informationer om de råvarer, der benyttes i ’Take Away’-menuen. Her skriver de bl.a., at de bruger ypperligste råvarer som fx en verdensklasse caviar, de skønneste skaldyr, dansk kvæg, bladguld, BoraBora Grand Cru vanilje.

ta-3.jpg

Ved bestilling af Cortsen Dinings ’Take Away’-løsning kan man tilkøbe en vinmenu, der er udarbejdet i samarbejde Erik Sørensen Vin, og som i samspil med serveringerne skal skabe rammerne for den fuldendte gastronomiske oplevelse.

’Take Away’-menuen tilbydes torsdag, fredag og lørdag (med undtagelse af helligdage) og koster 625 kroner per person. Afhentning foregår på dagen på Jernholmen 39, Hvidovre mellem klokken 16 og 18. Der tilbydes også personlig levering i Københavnsområdet til 99 kroner.

ta-5.jpg

Bestil takeaway-menuen her.