Den perfekte sidevogn: Mikkeller brygger Gammel Dansk-øl

Den perfekte sidevogn: Mikkeller brygger Gammel Dansk-øl

Mikkeller parrer sin øl med bitteren i et nyt samarbejde med Gammel Dansk.

Bestiller du altid en bitter sidevogn til din øl?

Hvis ja, så er der gode nyheder til dig. Det danske mikrobryggeri Mikkeller har slået sig sammen med Gammel Dansk og har lavet den perfekte sidevogns-øl.

Med Gammel Dansk-øllen får du dermed kombinationen mellem øl og den bitre dram i en flaske. Amerikansk hvideg møder fine noter af blomster og frugt.

”Alle i Danmark kender Gammel Dansk, og derfor synes vi, at det ville være sjovt at parre vores øl med bitteren. Vi valgte at lave en pilsner, fordi det er den øltype, man normalt drikker med en Gammel Dansk. Det er sjovt, at man i hver tår kan skabe associationer til bitteren ved at fremhæve dens krydderier i øllen," siger Mikkel Borg Bjergsø, grundlægger og CEO, Mikkeller, i en pressemeddelelse.

Indtil videre er der blevet brygget 12.000 flasker, som på trods af navn og oprindelse vil blive solgt primært i Sverige, hvor Gammel Dansk er en stor succes. Men Mikkeller har dog reserveret 300 af de eksklusive flasker til sine barer og bottle shops i Danmark, så du har chancen for at prøve øllen, der koster 35 kroner for 330ml. Du kan også bestille øllen på Mikkellers onlineshop.

Skål!

LÆS OGSÅ: Mikkeller lancerer Twin Peaks-øl

LÆS OGSÅ: Nu kan bargæster tappe øllen selv

LÆS OGSÅ: Ny bar i København beskriver vine med emojis: “Hos os skal man ikke være flov over ikke at vide noget om vin”

Se, hvad vi ellers skriver om: Øl, Alkohol og Drinks