Til 4 personer
3 agurker
2 grønne æbler
1 bundt dild
3 spsk. lys rørsukker
4 cl krondildsnaps
2 limefrugter
Udstyr:
Saftcentrifuge
Skyl agurker og æbler. Skyl og slyng dilden. Pres saften af agurkerne, 1 af æblerne og 1 håndfuld af dilden i en saftcentrifuge. Tilsæt rørsukker og snaps. Pres saften af limefrugterne. Smag agurke-æble-saften til med limesaften. Frys i en bakke. Hak resten af dilden. Skær det sidste æble i små tern. Skrab graniteen med en gaffel lige inden servering, vend æbletern og hakket dild i og anret i et cocktailglas som her.
Tip:
I sæsonen kan du lave din egen krondildsnaps ved blot at lade 3 skærme krondild trække 1 måned i en flaske klar Brøndum. Krondild har sæson i juli, august og september.