Masterchef i eget køkken

Nu kan du få dit køkken til at arbejde sammen med dig, så din madlavning kommer op på et endnu højere niveau.

Med effektiv teknologi, som er integreret del af AEG MASTERY RANGE, får du hårde hvidevare, der arbejder sammen med dig - og adlyder dig - Hver gang.

STYR TEMPERATUREN MED FINGERSPIDSERNE
Det hele ligger i navigationshjulet i AEG Mastery Range ovnen, som sammen med en food sensor og et hot air system giver dig fuld kontrol over madlavningen og tilbereder maden ensartet uanset om det er kød, fisk eller grønt og uanset hvor i ovnen det er placeret.

Navigationshjulet lader dig styre temperaturen med fingerspidserne - og giver dig det resultat, du vil have - hver gang. For hvad er perfekt medium rare? Det er en smagssag og er ikke en præcis temperatur, men et spænd af flere. Derfor har AEG taget den viden og præcision som kræves, og inkluderet det i deres nye ovn. 

TEKNOLOGI DER ARBEJDER SAMMEN MED DIG
Den nye ovn fra AEG Mastery Range giver dig mulighed for at være chefkok i eget køkken, fordi teknologien er udviklet til at arbejde sammen med dig og gøre dig endnu dygtigere - uanset hvilket niveau, du er på. Det responsive navigationshjul er intuitivt og lader dig have kontrollen over hele processen, fordi det arbejder sammen med food sensoren, der kommunikerer med ovnen om, hvordan din mad skal tilberedes. Og det hele foregår på samme sprog, som du taler, så hvis du vil have kødet medium rare, så vælger du medium rare.

FOKUS PÅ BRUGEROPLEVELSEN
Elementerne i AEG Mastery Range har fokus på brugeroplevelsen. Derfor er designet mere lineært og med flere glasflader og med mindre rustfrit stål. Det giver en glat overflade i køkkenet, som sammen med de intuitive køkkenelementer, giver dig bedre arbejdsgange i køkkenet. For uanset om man er stjernekok eller amatørkok er det vigtigt at køkkenet altid arbejder sammen med en og ikke mod en, når man laver mad. På den måde er det nemmere at perfektionere de klassiske retter - fra møre stege til smeltet chokoladefondant, hjælper Mastery Range dig med at nå suveræne niveauer i et køkken, der indretter sig efter din personlige madlavningsstil og afstemmes med dine unikke behov.


ALLE KAN VÆRE MASTERCHEF I EGET KØKKEN
Mastery Range er for alle, der gerne vil lave god mad af høj kvalitet. Om du er stjernekok, hjemmekok, amatør eller professionel, og uanset om du laver en bestemt festmiddag eller en enkelt ret til to personer, så fungerer AEG Mastery Range intuitivt i forhold til dit behov og hjælper dig med at fokusere på en perfekt kulinarisk vision. 

Advertisement