Mit livs mad med Frederik Bille Brahe: ”Det handler om råvarerne og simpelheden i måltidet”

Mit livs mad med Frederik Bille Brahe: ”Det handler om råvarerne og simpelheden i måltidet”

Restauratør Frederik Bille Brahe mindes en ganske særlig hvid bolognese med kalvefon, mælk, salvie, pasta og pecorino.

Jeg har haft utroligt mange gode spiseoplevelser, men hvis man skal koge det hele sammen til én oplevelse, så må det være den, jeg havde på en sommerferie i Sant’Angelo på Ischia i Adriaterhavet i Italien i 2005.

Jeg sejlede ud til en lille, åben stenstrand, hvor der var meget få mennesker. Her stod der et skur, en slags strandhytte, hvor folkene på stedet lavede blot to forskellige retter. Spaghetti med tomatsovs – og spaghetti med tomatsovs med blæksprutter. Maden tilberedte de på et stort, gammeldags komfur, som havde en ovn nedenunder, hvori der var bradepander med kyllingeskrog, som lå og ristede, og ellers var fyldt solmodne tomater, chili og basilikum.

Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her