Thomas Rode er initiativtager til fire unikke aftener på Kurhotel Skodsborg hen over efteråret, hvor han har bedt fire af sine gamle venner og kokkekollegaer om at lave mad for en aften.

Fælles for de fire er, at de alle har været restaurantkokke på allerhøjeste niveau, men siden har lagt den del af kokkelivet bag sig. Fælles for de fire er også, at de er af ’den gamle skole’, dvs. fra før køkkenchefen også var kemilærer/tryllekunstner/gastronomisk multikunstner …!

LÆS OGSÅ: Danmarks bedste landevejskro

Der lægges ud 18. september med Mikkel Maarbjerg, der i sin tid satte nye standarder med Restaurant Ensemble og før det var køkkenchef på Kommandanten. 2. oktober er det så Thomas Hermans tur – Herman, der bl.a. har Kong Hans og Herman i Nimb på sit cv.

30. oktober står Jacob de Neergaard i køkkenet, som han i sin tid gjorde det på Søllerød Kro, og endelig runder Christian Ebbe Plesner af 6. november. Christian Ebbe Plesner efterfulgte Jacob de Neergaard på Søllerød Kro.De fire fredage begynder kl. 19.00, og serveringerne kan være fra 3 til 30 retter.

Thilde Maarbjerg sætter vine til, og pris pr. person er 3.000 kr. Prisen inkluderer mad, aperitif, vin, mineralvand, kaffe/te, sødt og en digestiv.Middagene finder sted i det nyindrettede showkøkken under Villa Rex på Kurhotel Skodsborg. Man sidder maksimalt 10 omkring det store køkkenbord, så der er selvsagt lagt op til en intim middagsseance i tæt samspil med gæstekokken.

Reservation og yderligere info fås hos majbrit@skodsborg.dk, der også vil være behjælpelig, hvis man ønsker at crashe med en overnatning, spa, cocktails, eller hvad Kurhotel Skodsborg ellers kan byde på.

LÆS OGSÅ: De bedste udendørs spise- og drikkesteder i København

LÆS OGSÅ: Guide: Spis og drik i Venedig

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Gastronomé