Reol, kælder eller køl? Tjekket opbevaring til din vinsamling
Denne artikel er sponsoreret af: Obuzi, Fredelund, GLASVAEG, Eksklusive-vinreoler.dk, Klubvin, Multiform, Wine & Barrels & Witt Hvidevarer A/S.

Reol, kælder eller køl? Tjekket opbevaring til din vinsamling

Har du brugt tid på at samle de helt rigtige flasker sammen? Så skal opbevaringen naturligvis også være i orden.

Vil du have det bedste ud af din vinsamling, skal du både opbevare og servere flaskerne under de rette forhold. Men hvilken løsning passer mon bedst til din bolig og din stil?

Se med her, hvor otte eksklusive brands giver deres bedste bud på alt lige fra skabet, der passer perfekt ind i dit køkken, til den indbyggede kælder, der leder tankerne hen på dyre restaurantbesøg og som med garanti vil få vennerne til at tabe underkæben.

Rå materialer og naturlige elementerobuzi.jpg

Giv din vinsamling det shine, den fortjener, i et dekorativt tøndebarskab af massivt rosentræ.

Rosey-vintøndens varme toner og rustikke jernbånd gør, at du kan skabe alt fra et klassisk og enkelt udtryk til et eksklusivt look, der kombinerer det rå og det unikke på tjekket vis – afhængigt af hvad der passer bedst til din stil.

Barskabet er designet specielt til dig, som sætter pris på one of a kind-design og bæredygtighed, og er lavet udelukkende af lækre naturmaterialer, der sikrer god kvalitet og lang levetid.

Hos Obuzi kan du vælge mellem 17 modeller i forskellige størrelser, nuancer og træsorter.

Du og din vin fortjener det bedsteFredelund.jpg

For nogle er vin en passion og en investering, der skal passes ligesom enhver anden formue. Og med en vinkælder fra Spiral Cellars Scandinavia  får du den helt optimale opbevaringsløsning med plads til op til 1.870 flasker vin.

Vinkælderen er bygget ned i jorden og afsluttet med en elegant glasluge på toppen. Den skaber fantastisk blikfang i din bolig, samtidig med at den naturligvis også giver dine vine perfekte modningsbetingelser - med stabile temperaturer og høj luftfugtighed, så proppen ikke tørrer ud. Og det endda helt uden forbrug af strøm!

En Spiral Cellar er perfekt til manden, der har det hele, men alligevel ønsker lidt mere.

Læs mere og følg os på Instagram

New Yorker-vinkælder på specialmålglasvaeg.jpg

Lyder en vinkælder i ægte New Yorker-stil også lækkert i dine ører? Få skræddersyet din egen private af slagsen i massivt stål, så den passer perfekt ind i din bolig. Hos GLASVAEG kan du forvente kvalitet og en sikker mavefornemmelse fra start til slut.

GLASVAEG leverer 3D-tegning og står for både laseropmåling på adressen samt levering og montering af vinkælderen, så du ikke skal klare noget selv. Du kan selv vælge design: fx hvilken glastype, dørtype, håndtag eller farve du ønsker din vinkælder i. Alt laves specielt til dine behov.

Dansk design i eksklusive materialerhvn.jpg

Eksklusive-Vinreoler.dk tilbyder noget af det bedste inden for vinopbevaring. Alle produkter er designet og produceret i Danmark, og inventaret fremstilles af massivt egetræ, der kan leveres i tre forskellige behandlinger - oliebehandlet, hvidpigmenteret og sortmalet.

Hos Eksklusive-Vinreoler.dk finder du individuelle løsninger baseret på virksomhedens standardprogram. Eksempelvis kan de levere opbevaring til alle flasketyper, ligesom de kan indbygge LED-lys i reolerne samt lyslister i massivt egetræ, som skjuler lyskilden. Der er ikke sparet på de tjekkede detaljer, og mulighederne er mange.

Tre vinkøleskabe - uendelige farverklubvin.jpg

Et vinkøleskab skal gerne være et stilet og luksuriøst add-on til dit køkken. Så hvorfor ikke vælge et fra mQuvée i samme farve som dine køkkenlåger, vægge eller måske hvidevarer?

Opgradér dit leverum med et custom-vinkøleskab og få et flot farvespil. Det eneste, du skal stå for, er farvekoden – resten klarer Klubvin!

Klubvin.dk har mange års erfaring inden for både vinkøleskabe, Lofra, tilbehør, vine og vinreoler, og er altid klar med vejledning, når du skal vælge dit næste vinkøleskab.

1: WineCave 60D Custom indbygning, 60 cm bred, eget farvevalg, 45 flasker.

2: WineCave 40D Custom indbygning, 40 cm bred, eget farvevalg, 28 flasker.

3: WineMaster Exclusive 25D Custom integration, 60 cm bred, eget farvevalg, 25 flasker.

Vario-vinskabe i verdensklassemultiform.jpg

Eksklusive kaffemaskiner har længe været en integreret del af køkkenet. Nu er turen kommet til de gode vine og champagnen.

Temperaturen på en vin påvirker sanseoplevelsen, og med Gaggenaus vinskabe får du op til tre uafhængige klimazoner til forskellige typer af vin. Skabets særlige glasdør beskytter vinen mod UV-stråling, mens en motor, med få vibrationer og et filter med aktivt kul, minimerer aromastoffer og vibrationer, som ellers kan beskadige vinen.

Vinklimaskabet fra Gaggenau kan desuden integreres fuldstændigt i dit Multiform-snedkerkøkken. Vælg blot samme front, som du har i resten af køkkenet.

Alt det lækre til vinsamlingenWB.jpg

Det har aldrig været mere populært at interessere sig for god vin, og med en voksende vinsamling vokser muligvis også behovet for stilfuld og sikker opbevaring.

I et moderne hjem er løsningen ofte et lækkert vinkøleskab. Det kan være den passionerede vinsamlers bedste ven, men også ”the final touch” når design og kvalitet skal gå op i en højere enhed.

Wineandbarrels er Nordens førende forhandler af vinkøleskabe og vinudstyr, og du finder et imponerende sortiment i deres webshop såvel som i deres butik i Hillerød.

Liebherr – det perfekte miljø til din vinwitt.jpg

Vinskabet fra Monolith-serien sikrer din vin den smag, som den er skabt til at have. Udover et enestående design får du:

• Klimastyring – sikrer det ideelle forhold for din vin
• Ubehandlede træhylder – sikrer at lugte fra hylden ikke påvirker proppen og smagen
• UV-beskyttet glas – nyd synet af din vin uden det tager skade
• Tre temperaturzoner – så du har plads til flere vintyper
• Vibrationsdæmpere på kompressoren – så din vin lagres i fred
• LED-lys der udgiver minimal varme
• Lavt lydniveau – Liebherr er de bedste på markedet til at reducere lydniveauet

Se, hvad vi ellers skriver om: Vin og Gastronomi