Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Servér en god frokostordning for kollegerne

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Gastro by Bøgh, Madværk, Simply Cooking, Spis Godt, DABBA, Frokost+ og Møllers Køkken.

Servér en god frokostordning for kollegerne

Frokostpausen på arbejdet er alt andet end ligegyldig. Her samles man med kolleger om bordet til en hyggesnak, hvor både faglige snakke og personlige historier lystigt deles. Og der er stor forskel på, om fællesskabet dyrkes over en halvtrist madpakke eller et veltilberedt måltid mad.

En god og nærende frokost har stor betydning for både arbejdsglæde, velbefindende og energiniveau. Med en frokostordning er alle sikret et godt måltid fuld af næring uden at skulle bruge tid på indkøb og madlavning. Har I allerede en frokostordning, men overvejer at skifte leverandør – eller er det første gang, I skal have én ordning? Så får du her seks af dem, de fleste ville elske at sætte tænderne i.

 

ByBoegh.jpg

Gastro by Bøgh: Fleksibilitet og gastronomisk finesse

Hos Gastro By Bøgh er det Michelin-uddannede kokke, der laver det hele fra bunden – mad, sylt og brød. Leveret direkte til firmadøren. Er en medarbejde syg eller arbejder hjemmefra? Send en opdatering gennem appen, og få tilrettet mængden af mad, der leveres. 

På arbejdspladsen er det afgørende, at medarbejdere er tilfredse og arbejder effektivt. Her spiller frokosten en helt central rolle. Derfor kan det for mange virksomheder give god mening at få hjælp udefra til at opvarte medarbejderne med lækker mad leveret direkte til firmadøren.

Gastro By Bøgh tager konceptet et lille skridt videre ved at servere en menu, der mere minder om et besøg på en fin restaurant, end det minder om en frokost på arbejdet.

Med et kompromisløst fokus på gode råvarer og gastronomisk finesse løfter Gastro By Bøgh således den daglige frokost – fra at være et punkt i kalenderen til at være en nydelsens stund.

 

Madvaerk.jpg

Madværk: En mere bæredygtig frokostordning

Madværk tilbyder et grønt og bæredygtigt alternativ til den klassiske frokostordning. De kalder det 80/20, og det betyder, at kun 20 procent af menuen består af animalske råvarer fra friland, og at hele 80 procent er plantebaseret med det bedste inden for økologi.

Med kun 20 procent brug af animalske råvarer reduceres CO2-udledningen. Derudover har Madværk et stort fokus på madspild, upcycling af råvarer og lavt energiforbrug i tæt samarbejde med mange lokale leverandører.

Madværk er mad med smag, gode råvarer og god samvittighed lavet af et team af passionerede kokke uddannet fra stjernerestauranter. Madværk har kun et fokus: Din frokost.

 

simplycookingFrokost-Euroman-2-(1).jpg

Simply Cooking: Frokost med god samvittighed

Hos Simply Cooking får du ikke bare mad. Du får frembragt en smagsoplevelse ud fra virksomhedens stærke principper om sundhed, velvære, bæredygtighed, kvalitet og ansvarlighed. Med andre ord får du frokost med omtanke, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

Simply Cookings mad er sammensat af friske og gerne lokale råvarer tilpasset årstiden, for at sikre en sund og nærende frokostordning for dine medarbejdere. Martin Haugaard er den kreative ildsjæl bag Simply Cooking, som han startede i 2001, da han var udlært på Kong Hans Kælder.

 

spisgodt.jpg

Spis Godt: Frokostordning med masser af smag

Hos Spis Godt leverer de en frokostordning, som alle har lyst til at spise. Mættende og smagfulde frokostordninger til alle typer virksomheder, så medarbejdere får energi og overskud til dagens opgaver.

Mange grøntsager, godt kød og mindre fedt. Mad fra Spis Godt er altid sund mad med fokus på friske råvarer, helt uden at gå på kompromis med den gode smag og kvalitet.

Spis Godt tilbyder mad, der mætter og smager godt, både til din frokostordning og som forplejning til dine møder og arrangementer.

 

Dabba.jpg

DABBA: Kvalitet og madglæde

DABBA i Aarhus har hentet inspiration i de sydøstasiatiske lande, og serverer smagfulde retter i smarte tin-bokse af tre lag.

DABBA betyder ’madkasse’ på hindi, og rummer virksomhedens mission; at servere veltillavede og ærlige madoplevelser til hårdtarbejdende mennesker. Via DABBAs app kan virksomhedens personale nemt bestille mad, og dagligt er der hele ni retter at vælge imellem.

DABBA tilbyder fleksibilitet, kvalitet og forandring. DABBA er altså et valg dem, som er trætte af karakterløse og fantasiforladte buffeter. De vil erstatte kvantitet og madspild med kvalitet og madglæde.

 

Frokostplus_ny.png

Frokost+: Frokost for enhver smag

Frokosten må gerne være et højdepunkt på arbejdsdagen, og derfor har Frokost+ siden 2009 leveret god mad til virksomheder i Aarhus og omegn.

De tilbyder et stort udvalg af forskellige retter, og frokosten er altid sammensat ud fra virksomhedens ønsker og budget.

En frokostordning fra Frokost+ består blandt andet af en varm ret med tilbehør, en kold ret samt suppe hver onsdag i vinterhalvåret og koldskål om sommeren.

Derudover er der blandede, fyldige salater, en salatbar, friskbagt brød og to til fire slags slagterpålæg, oste, dyppelse og selvfølgelig fredagssødt. 

 

Møllers.png

Møllers Gatronomi: 

Hverdagsmåltiderne er der er flest af, så hvorfor nøjes? 
Møllers Gastronomi har en brændende passion for gedigne livretter i nye klæder, krydret med sæsonens friske råvarer og nybagt brød fra eget bageri. En frokostordning der sætter lighedstegn mellem hverdagsmad og kvalitet, variation og sundhed.   
Frokostmenuen består typisk af ’Dagens Livret’, ’Møllers grønne tilbehør’, ’Møllers delikatesser’ og ’Møllers vegetarret’.
Møllers Gastronomi er et køkken med en stærk holdning til, at en frokostordning der giver god smag i munden opstår, når maden er lavet med kærlighed, omtanke og sammenhæng hele vejen fra jord til bord.
Den sammenhæng er DNA’et i Mølleres Gastronomi og i de måltider, der serveres.