Til 4 personer

200 g sommerbukfilet
Smør til stegning
4 aspargeskartofler
4 forårsløg
1 spsk. smør

Fileten brunes af på en varm pande i lidt smør, afkøles og skæres i tynde skiver. Kartoflerne koges, pilles og skæres i mundrette stykker. Forårsløgene renses og skæres i mundrette stykker, der sauteres i smør, til de er møre. Fordel kødet på 4 flade tallerkener og anret med kartofler og forårsløg som vist på foto. Giv langtidsbagte tomater til, og dryp til slut med en ramsløgsolie.

Langtidsbagte tomater:
4 blommetomater
Olivenolie

Tomaterne vaskes, vendes i olie og bages i ovnen ved 100 grader i 10 timer.

Ramsløgsolie:
100 g ramsløg
2 dl neutralsmagende olie

Ramsløg køres på blender med olie i 5 minutter ved fuld gas. Sigt derpå olien gennem et klæde, og kassér det grønne ramsløgssnask.