Stegt lammepølse med små gulerødder, crudité og krydderurter

500 g hakket lammekød fra bov
1 spsk. kartoffelmel
1 dl lammebouillon
1 æg
Salt
Krydderier efter behag
Svine- eller lammetarm
Smør til stegning

Alle ingredienser på nær tarm røres sammen. Lad farsen trækker i min. 1 time, før den fyldes på tarmene. Læs hvordan du gør her.

Kog derpå pølserne, så de netop er tilberedte. Når de er afkølede, steges de gyldne i smør lige før servering.

Giv en frisk, sprød salat af rå gulerødder, beder og krydderurter til.

Crudité:
Gulerødder Beder efter behag og udvalg
Olivenolie
Salt
Krydderurter efter behag og sæson

Vask gulerødder og beder grundigt, og skær dem meget tyndt, fx på mandolin. Vend alt i en let olivenolie med lidt salt, og anret som en sprød salat.

Få også opskriften på en fantastisk lammeragout her.