Stegt lammepølse med små gulerødder, crudité og krydderurter
500 g hakket lammekød fra bov1 spsk. kartoffelmel
1 dl lammebouillon
1 æg
Salt
Krydderier efter behag
Svine- eller lammetarm
Smør til stegning
Alle ingredienser på nær tarm røres sammen. Lad farsen trækker i min. 1 time, før den fyldes på tarmene. Læs hvordan du gør her.
Kog derpå pølserne, så de netop er tilberedte. Når de er afkølede, steges de gyldne i smør lige før servering.
Giv en frisk, sprød salat af rå gulerødder, beder og krydderurter til.
Crudité:
Gulerødder Beder efter behag og udvalg
Olivenolie
Salt
Krydderurter efter behag og sæson
Vask gulerødder og beder grundigt, og skær dem meget tyndt, fx på mandolin. Vend alt i en let olivenolie med lidt salt, og anret som en sprød salat.