4 personer


½ l yoghurt naturel
2 ½ dl fløde
25 g flormelis
4 husblasblade
Friske bær
Mynte

Rør yoghurt og flormelis med 1 ½ dl af fløden i en skål/røremaskine. Blødgør husblassen i isvand. Lun den resterende fløde i en kasserolle, og smelt husblassen heri.

Hæld den lune fløde i yoghurtmassen ved kraftig omrøring, og kom herefter moussen i portionsglas/skåle.

Sæt på køl i 1-2 timer inden servering. Kom nøddepraline over moussen og servér gerne med friske bær – hvad der nu er i sæson – og mynte.

Nøddepraline

100 g afhindede hasselnøddekerner
100 g praline
1 spsk. æblecidereddike
Vand

Rist hasselnødderne gyldne i ovnen ved ca. 150 grader. Rør praline og eddike sammen over svag varme, og tilsæt vand til rette konsistens. Vend nødder og praline sammen.
__________

Opskriften er fra Nimb, og er en del af deres luksusbrunch. Serveres i Nimb Bar på 1. sal hver søndag kl. 11.00-14.00 med bordbestilling til hhv. kl. 11.00, 11.30, 12.00 og 12.30. 425 kr. pr. person for hele brunchpakken og derudover mulighed for tilkøb af cocktails, caviar, fritter m.m. 225 kr. for børn mellem 4 og 12 år 

Bernstoffsgade 5 
1577 Kbh V 
Tlf. 8870 0000 

nimb.dk »

Se også: Dessert fra Månedens restaurant, Ristorante Cortona »