Burgerpatter og 11 andre ting vi ikke behøver gense i 2016

Latterlige ting, typer og trends fra året, der gik.

Glutenallergikere, stenalderspisere, flexitarer

Hørt på restauranten: ”Jeg rører ikke skaldyr, men jeg kan godt spise hummer.” Din kost er lidt som din religion: en privatsag.

Folk ligger i kø foran Wood Wood for at få Kanyes sneaker først

Store børn med for mange penge og for få værdier
Hjemløse blev betalt for at ligge i kø efter Yeezy-sko, og 16-årige, droppede skolen med 25.000 på lommen til at købe Balmain X H&M.
»Mine forældre ved godt, jeg ikke er i skole. Det er også dem, jeg har pengene fra. De støtter op om mig«, sagde knægten til Berlingske.
Dårlig selvtillid
Som englænderne siger: The darkest hour is just before the dawn. Lad os håbe, at det gælder for vores elskede Lord og resten af hans danske fodboldriddere, når landsholdet engang efter sommerpausen skal i krig med VM-kvalifikationen.

 

Burgerbryster
I 2016 vil selv Playboy begynde at klæde deres modeller på. Er der nogen, der giver de reklamefolk, der har fået galt i halsen, at sex sælger, et tiltrængt dunk i ryggen? Den næste, der siger David Lynch-inspireret natklub, får et spark i løgene
Nogle unge århusianske iværksættere har tydeligvis været på (eller læst om) Sunday-drengenes ekstreme, nu lukkede klub Simons. Nu drømmer de om at forkæle Smilets by, undskyld, Danish for Progress, med en klub, hvor den 18-22-årige målgruppe, hvis den overhovedet kommer forbi dørmanden, kan møde ”nøgne kvinder med store slikkepinde og sprutflasker serveret af dværge.” Som iværksætteren udtalte til Stiften.dk. (Foto: Martin Bubandt)

plumbing

Mad serveret på brosten, i tøfler og på vandrør
Ønsker du dig også gode gammeldags tallerkener tilbage i restaurationsbusiness, så tjek twitterkontoen We Want Plates

expanded image

Danskhall (musikgenren, du ved nok)

Så passé som havtorn.

Stiletpåbud på den røde løber i Cannes
Kvindelige filmindustri-gæster blev nægtet adgang til visningen af den lesbiske romance ’Carol’. På grund af flade sko. Virkelig progressivt gået, Gyldne Palme-typer.Personer med et lem, der ønsker at klæde om hos kvinderne
”Jeg føler mig som en lesbisk kvinde, der er fanget i en mands krop,” sagde 37-årige Ibi-Pippi, der har fået foretaget et juridisk kønsskifte og derfor fandt det mest hensigtsmæssigt at klæde om hos de ældre kvindelige formidagssvømmere i Viborg, til BT. Nationalt rum-shot
Mange (journalister især) havde det ret vildt over, at en dansker for første gang var i rummet. Vi citerer Ekstra Bladets Mads Kastrup:
”Efter omkring 600 andre har været deroppe. Plus en hund eller to, nogle katte, en skildpadde, bananfluer, en del mus, en hane, en and, et får, et marsvin, nogle frøer, nogle guldfisk samt temmelig mange aber, heriblandt Albert II, der var den første abe i rummet den 14. juni 1949.” Fornærmende dumme slogans
Tja. 


Klammunikation
Vi har været en del ude med riven efter reklamefolk i løbet af denne liste, og nu er vi det igen. Vi håber nemlig ikke, at det var politikerne selv, der valgte at bruge børnelokkere og pædofile som argumenter for at stemme ja til en afskaffelse af de 21 retsforbehold. 

Forfatter Kristian Ditlev Jensen, der selv har været udsat for pædofili, skrev på Facebook: ”Hvis man nu lige sætter en eller anden smart-ass til at finde et tilstrækkeligt klamt emne og et virkelig debilt budskab (som ingen kan være uenige i med mindre, altså, at de er pædofile), så makker befolkningen jo nok ret.”

Det gjorde de bare ikke. God nat og sov godt.

LÆS OGSÅ: 2015 i billeder: Sådan så vores fotografer og tegnere året, der gik

LÆS OGSÅ: Årets 11 mest læste artikler på Euroman.dk

LÆS OGSÅ: Kvinder vi kan li': hele 2015

Se, hvad vi ellers skriver om: Tendenser