Sælger af ’Røvkradsende sofa’ får svar fra møbelfirma
Sofa-annonce tager nye midler i brug

Sælger af ’Røvkradsende sofa’ får svar fra møbelfirma

Uventet gevinst til plaget mand.

I weekenden valgte en desperat fyr ved navn Stefan Madsen en lidt anderledes måde at markedsføre en brugt sofa på, da han lagde sin annonce på Den Blå Avis.

Salgsannoncen har mest klang af en antiannonce og sælges under beskrivelsen ’Grim og elendig sofa sælges til overpris’. Annoncen er over weekenden blevet et viralt hit på de sociale medier.

Stefan Madsen er lige flyttet sammen med sin kæreste og ønsker i desperat grad at komme af med en sammenbragt sofa, som tilsyneladende er knap så rar for ham at sidde i uden tøj på.

LÆS OGSÅ: 30 tegn på at du er københavner i Jylland

Her er annoncen i sin fulde tekst:

Grim og elendig sofa sælges til overpris

Min kæreste købte inden vi flyttede sammen denne røvkradser af en sofa. Den er grå og trist, og præcis ikke lang nok til man kan ligge strakt i den.

Efter en længere krig hvor jeg har været nødsaget til at ofre min motorcykel, mit liv og min sjæl har jeg nu endelig vundet en bitter sejr og fået lov til at sælge denne knapt så kønne, men til gengæld møgubehagelige sofa til en anden uheldig sjæl.

Mål er som følger, stor udvendig, lille indvendig.

Kæresten tog mig i, at prøve at køre den på containerpladsen forrige uge. Efter en solid omgang stokkeprygl der gør jeg stadig halter, forklarede hun at den havde en nypris af hele 13.299kr, hvilket gjorde mere ondt end de prygl jeg fik.

LÆS OGSÅ: 30 tegn på at du er jyde i København

Min kæreste insisterer så derfor at hun vil have 10.000kr for den. Dette er dog håbløst urealistisk og såfremt min økonomiske situation havde været til det. Havde jeg ikke tøvet et enkelt sekund med at dumpe den, give hende alle pengene og sige den var blevet solgt. Nu er situationen desværre at det ikke kan lade sig gøre. Derfor tilbyder jeg så selv at ligge 5.000kr således at du kan købe den for 5.000kr. Så få blot en hjerneblødning og køb den

KØB DEN OG RED MIT LIV!!!

Møbelfirma tilbyder hjælp
Nu svarer møbelfirmaet Bolia.com, der har produceret den ’røvkradsende sofa’ tilbage til Stefan Madsen.

Firmaet er med på spøgen og smider nu en redningskrans til den fortabte sjæl.
De skriver i en kommentar på annoncen, at de som mange andre har moret sig over Madsens annonce:

”Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig ud af din sofa-krise, så både dit forhold og din bagdel kommer ud med æren i behold,” skriver de i kommentarfeltet og fortsætter:

Bliv ven med Euroman på Facebook

”Vi vil gerne tilbyde dig et gavekort på 10.000 kr. for sofaen og samtidigt give dig et tip om at kigge nærmere på for eksempel vores store Sepia sofa med chaiselong, som fås i et væld af bløde stoffer, som for eksempel stoffet Devide.”

LÆS OGSÅ: Far har taget geværet frem for at skyde en kakerlak

LÆS OGSÅ: "Her er kun plads til de rige, unge og smukke"

LÆS OGSÅ: Hjemløse læsert onde tweet om sig selv

Se, hvad vi ellers skriver om: Viral video