På en måde skulle man ikke tro, at det kan bringe sindene så meget i kog, at valget lige pludselig går fra at være uofficielt i gang til at være officielt i gang. 

Alle vidste, at det skulle udskrives inden for en overskuelig tidshorisont. Nu er der så blevet sat dato på. Og betyder det så en fundamental forandring af den verden, vi går rundt og lever i?

Ikke rigtig, vel. Det er ikke ligesom hvis Kanye West havde lavet en sko, og nogle unge drenge lå i telt foran en toneangivende tøjbutik for at købe den først.

Eller hvis Lord Bendtner udtalte, at han ikke forstår sit kælenavn.
 
Næh, det mest sindsoprivende der sker i anledning af valgudskrivningen, skal findes på Twitter.

Her har journalister og andet kommunikativt godtfolk haft travlt lige siden hele Danmark her til morgen kunne erfare, at der var folketingsvalg, men at det ikke var helt i gang endnu.

Da det stadig var stilhed før stormen, teasede SF sådan her:

Senere på morgenen ville stort set alle medier i Danmark så gerne dele deres viden med befolkningen, uden dog at "ville komme det nærmere", hvor de havde denne viden fra. Vi blev instrueret i, at valget ville blive annonceret på statsministerens pressemøde klokken 11.00 i dag.

Nogle var dog ekstra hurtigt ude af starthullerne med at føre valgkamp:

Firstmovere, som nogen sagde.
Og andre filosoferede over, at det kan give bagslag at være utålmodig:
Andre, der er velforberedte: DR har udviklet en særlig valgrygsæk til deres reportere. Vi har ikke haft tid til at researche, hvordan den virker.
Og så er der dem, der forbereder sig på anden vis:
Hvis nogen skulle være i tvivl, er valgets sikre vindere selvfølgelig journalisterne. Ifølge tegner Philip Ytournel har de allerede vundet. (For øvrigt er tegningen fire år gammel, siger tegneren til euroman.dk: "Den passer til alle tider.")
Men selv om man kunne tro, at alle politiske journalister spillede kiks om, hvem der kunne være først med det sidste, var alle åbenbart ikke så triggerhappy. På Berlingskes magasin Politiko ventede man forsigtigt med at opdatere valgmaskinen:

Og er du allerede ved kvalmepunktet for valgdækning på Twitter, er her en servicemeddelelse:
Nå. Så blev klokken endelig 11.00, og Helle stod frem i lyegrønt og fortalte det, som alle vidste, nemlig, at der kommer valg. Hun undlod heller ikke at rose sin regeringstid på vejen. Som Poul Madsen fra EB skriver:
Andre kommenterede valgdatoen, 18. maj, der kan støde sammen med andre interesser såsom NBA-finaler eller metal.
Andre igen valgkampsdebattens lødighed.
Løkkes muligheder, set i et historisk-konspirationsteoretisk lys:

Og så er der, selvfølgelig Rød Bloks mulighed for fire år mer':
Og Politikens bagsidehumorist orienterede sine kolleger i det verdensomspændende pressekorps om seneste hændelse i andedammen. Google Translate tydeligvis ikke slået til. Han har vist brugt Jydekompagniets nye oversættelsesapp.

LÆS OGSÅ: Helle Thorning-interview: Mange tror jeg er kommet let til tingene.

LÆS OGSÅ: Derfor skal jeg ikke på Roskilde

LÆS OGSÅ: Se de bedste reaktioner på kronprinsens brotur