Tech-job i New Zealand

Tech-job i New Zealand

New Zealand giver rejsen gratis, hvis du vil komme til jobsamtale

De har desperat brug for nyt blod til tech-industrien.

De er på udkig efter tech-talenter i Wellington.

Samtidig har byen erkendt, at den for mange af verdens borgere ligger lidt langt væk, og at der skal en ekstra stor gulerod til for at lokke dem til sig.

Derfor tilbyder New Zealands hovedstad nu gratis flybilletter, hotelophold og arrangement af jobsamtaler til dem, der overvejer at afprøve jobeventyret i udkanten af Oceanien.

Så hvis du tænder på ideen om New Zealand og har evner inden for softwareudvikling, kreativ ledelse, produktledelse eller digital strategi og analyse, så lad dig registrere hos LookSee Wellington, og så er du næsten på vej.

Dog skal du først igennem et nåleøje – der er nemlig kun 100 rejser på højkant. Det er en lille smule uklart, hvordan man beviser sit værd og sin dedikation til projektet, men ifølge arrangøren fungerer det sådan her:

Du registrerer en profil med din stillingsbetegnelse inden 20. marts; derefter går Wellingtons tech-arbejdsgivere i gang med at nominere de profiler, de finder mest attraktive; til sidst finder LookSee Wellington frem til de kandidater, der er hyppigst nomineret, som så bliver indkaldt til jobrejsen, der finder sted fra 8. til 11. marts i Wellington.

I videoen herunder kan du se, hvorfor du bør give New Zealands hovedstad en chance.