Drømmejob
Foto: Getty Images Det er i den mexicanske by Cancun, at den kommende Experience Officer skal arbejde.

Drømmejob

Nyt job: Bliv betalt 64.000 kroner om måneden for at bo gratis på luksushoteller i Mexico

Rejsebureauet Cancun.com søger lige nu efter en Experience Officer, som skal promovere den mexicanske by Cancun.

Når de danske temperaturer begynder at falde, kan det være fristende at blive liggende under dynen i stedet for at bevæge sig ud i morgentrafikken for at komme på arbejde.

Rejsesitet Cancun.com har dog en simpel løsning på dét problem - for de søger netop nu en CEO (Cancun Experience Officer), som er villig til at arbejde fra luksushoteller og strande i det varme Mexico.

En Experience Officers arbejdsopgaver går ganske enkelt ud på at udforske den mexicanske by Cancun i seks måneder. Her er det CEO’ens opgave at promovere Cancun gennem video, artikler fotos, herunder til Instagram, målrettet et amerikansk publikum.

Det er også værd at nævne, at alle udgifter er inkluderet - herunder også ophold på byens luksushoteller, de mange VIP-fester på velkendte natklubber og at komme ud og svømme med hvalhajer.

Det lyder alt i alt som en oplevelse, de fleste ville være villige til at punge gavmildt ud for. Som ansat hos Cancun.com bliver du dog betalt for dine strabadser med at sippe drinks på de mexicanske strande - endda hele 64.000 kroner om måneden, hvilket bliver til i alt 383.000 kroner i de seks måneder, stillingen er tidsbegrænset til.

Jobbet varer fra marts til august 2018, og ansøgningsfristen til stillingen er 17. december på ceo.cancun.com. Der kræves ikke nogen erfaring fra tidligere lignende jobs, og det eneste krav er, at du er fyldt 18 år.

Du kan dog ikke nøjes med at sende en ansøgning og dit CV afsted og krydse fingre. Håbefulde CEO-spirer skal nemlig i stedet uploade en video af et minuts varighed, hvor de fortæller, hvorfor netop de skal tages i betragtning til det, der af mange nok vil betragtes som et vaskeægte drømmejob.

LÆS OGSÅ: 22-årige Kristian har succes med sin virksomhed, men: ”Der er en ensomhed forbundet med at være ung iværksætter”

LÆS OGSÅ: Tre unge fyre fra Taastrup omsætter for en million om måneden på andre folks beskidte tøj

LÆS OGSÅ: Mød drengene bag den globale højtalersucces Soundboks: “Vi kan ikke redde verden, men vi kan gøre den lidt sjovere”