Filminstruktør, Sune Lykke Albinus, har med sit satireprogram i løbet af sommeren vikarieret for Den Korte Radioavis på Radio 24syv. Her har han opfundet en figur, der er en usandsynlig, uskøn og meget sjov blanding af den afdøde formand for Fremskridtspartiet, Mogens Glistrup og en god gammeldags hipster.

I programmet kunne lytterne ringe ind til ham og to rigtige eksperter og blive klogere på de to eneste områder, der ifølge programmet betyder noget i dagens Danmark – Islam og skat.

Her giver Sune tre anbefalinger til hans yndlingspodcasts lige nu.

The Axe Files med David Axelrod

Det er Obamas tidligere chefstrateg, der star bag denne podcast. David Axelrod var blandt andet ansvarlig for Obamas to valgkampagner. Her interviewer han hver uge en markant figur på den politiske scene.

Man kan blandt andet høre, hvad Sean Spicer tænkte om jobbet som pressetalsmand for Donald Trump, inden han indtrådte. I mine øjne er der ikke noget, der lige nu er mere interessant end amerikansk politik, og den her giver et virkelig godt indblik.

All Songs Considered på NPR

Det er et perfekt program til alle, der vil holde sig orienteret om ny musik. Det har de mest elskelige værter, som er store musiknørder, og de spænder vidt blandt alle genrer.

Nimzowitsch på Radio 24syvv

Med denne podcast kan man sidde derhjemme med et skakbræt foran sig og rykke brikkerne sammen med Lars Schandorff, der gennemgår store skakpartier.

Man kan blandt andet høre om dengang Bobby Fischer vandt over den russiske stormester og blev verdensmester. Det er sindssygt nørdet, men utroligt underholdende.

LÆS OGSÅ: Manden bag Hipster Glistrup: ”Hippier og punkere var stolte over at være, hvad de var, men ingen vil i dag vedkende sig at være hipster”

LÆS OGSÅ: Claes Bang: ”Der var noget 1001 nats prinsesse over hende. Jeg tænkte: Aldrig i et år af søndage kommer jeg i nærheden af det”

LÆS OGSÅ: De bedste film i 2017 – indtil nu