Velkommen til det nye Euroman Premium – mere originalitet til dig

Ikke for sjov: Coming to America kommer igen

Ikke for sjov: Coming to America kommer igen

Seriøst? Jo, 'Coming to America' får en toer

Eddie Murphy er involveret. På en eller anden måde.

Den var for stor en succes til at lade hvile i fred. Og nu bliver den så også vakt til live.

’Coming to America’, en af 1980’ernes populæreste komedier, skal nemlig have en toer. Det skriver The Hollywood Reporter.

Ideen til en opfølger har længe været i omløb, men først nu er den blevet bekræftet, skriver mediet. Ellers er det sparsomt med oplysningerne, for eksempel melder historien ikke noget om, hvorvidt den nye film tager Prince Akeems historie op i New York-bydelen Queens, som den tager sig ud i dag, 30 år senere.

Og et lige så centralt spørgsmål, nemlig om det er Eddie Murphy, der endnu en gang indtager hovedrollen som den forkælede Akeem fra Zamunda, forbliver også ubesvaret.

Men Murphy er ”involveret” i produktionen af toeren, hedder det i Hollywood Reporter, der ligeledes kan berette, at det er instruktøren Jonathan Levine og manuskriptforfatter Kenya Barris, der skal stå for at finde på historien og få den i kassen.

Levine har blandt andet instrueret Joseph Gordon-Lewitt og Seth Rogen-komedien ’The Night Before’ fra 2015, mens Kenya Barris blandt andet har lavet manuskriptet til Ice Cube-filmen ’Barber Shop: A Fresh Cut’ fra 2016.

Den første ’Coming to America’ blev instrueret af John Landis (kendt for blandt andet ’Bossen og Bumsen’) og havde, ud over Eddie Murphy, Arsenio Hall og James Earl Jones i hovedrollerne.

Her kan du se traileren til den oprindelige film.

Se, hvad vi ellers skriver om: Film, USA og Stand-up