Velkommen til det nye Euroman Premium – mere originalitet til dig

Roskilde Festival 2017
Foto: Lasse Emil Kristiansen, Frederik Lentz Andersen, Benjamin Dane, Louise Elly Meyer & Adam Katz Sinding

Her er vores bedste billeder fra Roskilde Festival 2017

Roskilde Festival 2017 er slut. Det er tid til at gøre status.

Lever du i dag? 

Vi kan godt mærke, at Roskilde Festival 2017 var en vild fest. Men vi er tilbage på pinden, og nu er det tid til at kigge en smule tilbage på alle de dejlige øjeblikke, vi havde på festivalen. 

Vores journalister og fotografer rendte rundt på festivalen (og forlod faktisk også Mediebyen) for at fange de bedste skud af gæsterne. Her er vores opsamlig af de bedste billeder, vi tog: 

Kvinderne vi kan li'

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi kan li' alle kvinder. Desværre kunne vi kun nå at fange en brøkdel af de dejlige damer på Roskilde Festival med vores linser. Her er et lille udpluk, som vi mødte på campen, pladsen og i Mediebyen. Du kan se resten her.

10 kvinder vi kan li' på Roskilde Festival

Streetstyle fra anerkendt amerikansk fotograf

Vi var så heldige, at den amerikanske fotograf Adam Katz Sinding sagde ja til at tage billeder for os på Roskilde. Han tog en masse fede skud af god streetstyle, der som altid var meget af på festivalen. Også selv om det hele endte som en stor mudderpøl.

Her er de bedste street style-skud fra Roskilde - part 1

Her er de bedste street style-skud fra Roskilde - part 2

Moderedaktørens dagbog

Vores moderedaktør Frederik Lentz Andersen får altid kindkysset en masse kendisser og bekendte i Mediebyen under Roskilde Festival. Som sædvanligt gav vi ham et kamera i hånden, så han kunne dokumentere det hele. 

Moderedaktørens dagbog fra Roskilde: Billeder af folk på min vej

Plaskvåd reportage

Fredag ankom regnen for alvor til Roskilde Festival. Vi sendte derfor vores praktikanter ud på regnreportage for at fange de bedste øjeblikke. Heldigvis ødelagde en smule regn hverken deres ellers gæsternes humør. Se hele reportagen her.

Regnen har ramt Roskilde Festival: Se de våde billeder her

Bedste streetstyle set fra en kvindens perspektiv

Vores kvindelige journalist ville også gerne på mandejagt, og det skulle hun selvfølgelig have lov til. Derfor fandt hun en række mænd, som hun syntes, havde rigtig god stil på festivalen. Du kan se dem alle her.

Roskilde Festival 2017: Mænd, her er den festivalstil, kvinderne kan li'

Se, hvad vi ellers skriver om: Roskilde Festival, Smukke Piger og Streetstyle