Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Billede af Mark Hamill sætter massiv Star Wars-hype i gang

Billede af Mark Hamill sætter massiv Star Wars-hype i gang

For mange har noget af det, der virkelig både har skabt store forventninger og samtidigt nervøse trækninger ved den nye Star Wars-triologi, er Mark Hamills genmkomst. One-hit-wonderet, der aldrig trådte ud af kraftens lange skygge.  Han er nemlig nu tilbage i den rolle, som skabte hans karriere.

For nylig postede han selv dette foto af ham selv, og det fik hundredvis af reaktioner på de forskellige sociale medier.Optagelserne til Star Wars-filmen, som alle håber vil vaske den sidste triologis dårlige indtryk af sig, har ellers været gået i stå. En anden aldrende legende, Harrison Ford, havde brækket benet. Men han skulle være oppe i omdrejninger, og optagelserne i gang i gen.

Andre velkendte stjerner fra fortiden, der får tiltrængt ny energi er Carrie Fisher, Anthony Daniels, Peter Mayhew og Kenny Baker sammen med nykommere som John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson og Max von Sydow.


Dette billede af Star Wars-besætningen blev frigivet tidligere i år.

Selv om der ikke er kommet meget ud, hævdede et amerikansk site tidligere på sommeren, at de kendte plottet til den nye film.

Advarsel: Mulig spoiler-alert i det næste afsnit:

Ifølge sitet skulle Luke Skywalkers afhuggede hånd med lyssværdet være udgangspunktet i fortællingen. Hånden og sværdet bliver fundet på en øde planet af to opdagelsesrejsende spillet af Daisy Ridley og John Boyega. De beslutter sig for at drage ud og finde sværdets ejermand. Undervejs støder de ind i to andre velkendte figurer i form af Han Solo og Chewbacca, der ikke længere suser rundt i Tusindårsfalken, og som ikke har haft kontakt med Luke Skywalker de seneste 30 år.

De onde kræfter er ikke helt svækkede. På isplaneten planlægger de et comeback med et nyt supervåben, der kan smadre hele solssytemer.

Historien er endnu ikke bekræftet, men på den anden side har instruktøren J.J. Abrams indirekte antydet, at der kan være noget om sagen, da han postede dette billede som tak for et velgørenhedsarrangement i forbindelse med filmen.
Vi følger sagen.....