Nu er det blevet endeligt bekræftet at den originale Walter White – Bryan Cranston – kommer til at være en del af den nye Breaking Bad-film
Foto: Getty

Bryan Cranston er med i den kommende ’Breaking Bad’-film

Derudover har Aaron Paul også takket ja til at fortsætte med at portrættere Walter Whites nervøse, smånaive pusher-partner, Jesse Pinkman.

Tidligere på måneden fortalte Bryan Cranston, at han uden tøven ville takke ja til at medvirke i en ’Breaking Bad’-spillefilm, hvis han blev spurgt. Derfra skulle der ikke gå længe, før han faktisk fik tilbuddet, og nu er det bekræftet, at han bliver en del af filmens cast. Ligesom i serien kommer han til at spille over for Aaron Paul.
 
Siden Walter White døde i slutningen af ’Breaking Bad’, er det nærliggende at spekulere i, hvordan og hvor meget den kræftsyge ’Crystal Meth’-kemiker kommer til at indgå i filmens plot. Efter sigende kommer filmen til at fokusere på Jesse Pinkman og tiden efter seriens afslutning, men selvfølgelig med masser af tilbageblik til dengang, Walter White stadig levede.
 
Den originale Walter White er på plads, den originale Jesse Pinkman er på plads – og så er filmen skrevet af den selvsamme Vince Gilligan, som skabte både ’Breaking Bag’ og spin-off-serien ’Better Call Saul’.
 
En stor del af det øvrige cast fra serien har også takket ja til at medvirke i filmen. Vi kan blandt andet forvente et gensyn med Krysten Ritter i rollen som Jane Margolis, Jesse Plemons, som spiller Todd Alquist og Matt Jones som Matthew ’Badger’ Mayhew.
 
Så bliver rammerne for at genskabe seriens kaotiske, narkotågede univers næppe meget bedre.

Se, hvad vi ellers skriver om: Film