David Chase genopliver ’The Sopranos’ med en ny spillefilm

New Line Cinema har netop købt manuskriptet med forhistorien til 'The Sopranos', der har arbejdstitlen ’The Many Heroes of Newark’.

David Chase er næsten udelukkende kendt for at skabe ’The Sopranos’, der vidt og bredt er kendt som en af de bedste tv-serier nogensinde. Det var en af de serier, der startede den kreative bølge af højkvalitetsserier, som vi i dag har vænnet os til. Her, 11 år efter det sidste afsnit afsluttede et familiedynasti, vender Chase snuen tilbage mod New Jerseys hårde beton med en spillefilm om forhistorien til den ikoniske serie.

Filmen med arbejdstitlen ’The Many Heroes of Newark’ kommer, ifølge Deadline, til at foregå i 1960’ernes Newark, hvor de sorte organiserede kriminelle syndikater kæmpede en indædt kamp mod de italienske, som var specielt dødelig. Manuskriptet, der blev solgt til New Line Cinema, er skrevet af David Chase og Lawrence Konner. Konner har tidligere skrevet på både ’The Sopranos’ og ’Boardwalk Empire’, hvor han har været med til at skildre nogle af seriehistoriens største figurer.

Det er endnu ikke blevet offentliggjort, hvilke skuespillere, der igen vil træde rundt i deres håndlavede lædersko, sorte jakkesæt og tunge New Jersey-accent. Men tidsperioden indikerer, at det vil være muligt at følge Tony Sopranos far, Giovanni ’Johnny Boy’, der var den tidligere leder af Soprano-gruppen. Der er også mulighed for at se en ung version af konen Livia, der var med i seriens første to sæsonen og følge de yngre år af Tonys onkel, Juniors, liv.

LÆS OGSÅ: 6 suveræne streaming-sager du skal se i marts

LÆS OGSÅ: Nu er det officielt: ’Black Mirror’ vender tilbage med ny sæson

LÆS OGSÅ: Claire Underwood overtager det ovale værelse i sidste sæson af ’House of Cards’