Hvem bliver den nye Agent 007?
Foto: BBC

Hvem bliver den nye Agent 007?

Denne skuespiller er favorit til at blive den nye James Bond

Og nej, det er ikke danske Claes Bang. Desværre.

Daniel Craig tager en sidste tørn som Agent 007, når den næste James Bond-film får premiere i efteråret 2019. Og så er det også slut for Craigs vedkommende. 

Derfor skal der findes en ny gentleman til rollen, som Craig har besiddet siden 'Casino Royale' fra 2006.

Danske Claes Bang, der har fået udlandets bevågenhed efter sin mesterlige indsats i 'The Square', er blevet nævnt flere gange som et bud. Men Bang har dog selv været ude og afvise rygterne og har sagt, at han nok er for gammel til rollen

Det er desværre heller ikke Bang, som de engelske bookmakere nu nævner som favoritten til at tage over efter Craig.

Han hedder i stedet James Norton.

Foto: Getty Images

Den 32-årige Norton har mest gjort sig i tv-serier og er især kendt fra BBC's Happy Valley, hvor han spiller rollen Tommy Lee Royce. Engelske Norton har i øjebliket odds 3/1 hos William Hill.

"Pengene er kommet ind på ham de seneste 48 timer. Tilsyneladende er han strålende i den nye BBC-serie McMafia, og som følge af det er han hoppet op foran Tom Hardy og Jack Hudson i væddemålene for at blive den næste Bond," siger talsmanden for William Hill, Rupert Adams, til Esquire.

Ifølge bookmakerne er Nortons nærmeste konkurrenter Tom Hardy (odds 4/1), Idris Elba (10/1), Tom Hiddleston (12/1) og Michael Fassbeender (14/1).

Se traileren for BBC-serien McMafia med James Norton her: