Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Designere lancerer håndlavede italienske tennissko vædet i Mikkeller-stout

Designere lancerer håndlavede italienske tennissko vædet i Mikkeller-stout

Mikkeller i skoene lyder umiddelbart som en fejltagelse opstået under for kraftig overrisling.

Ikke desto mindre er det fuldt tilsigtet, at Mikkeller har stænket deres havrestout ved navn Beer Geek Breakfast ud over 100 sæt håndlavede italienske tennissko.

Det tilsyneladende spil af dyre dråber og italiensk læder er opstået i et bryg/fashion-samarbejde mellem Mikkeller og designerne Chinorocks & Joachim7inch, der har udformet skoen. 

Pointen er, ud over det almindelige hype-potentiale hos øl-nørder i altid at gå rundt med lidt af Mikkellers gennembrudsbryg på sig, at øldråberne giver et unikt spættet mønster til hver enkelt kaki-farvet sko. 

Beer Geek Breakfast er i sagens natur et mørkt bryg, der blandt andet indeholder chokolademalt og stempelkandekaffe.

Skoene, der går under navnet Beer Geek Absalon, bliver præsenteret i dag på den internationale messe Copenhagen Beer Celebration, der afholdes i dag og i morgen i Spartahallen på Østerbro i København.

De hundrede par kan købes for 2200 kroner, men så kommer de også i en håndlavet krydsfineræske og i følgeskab med en flaske Beer Geek Breakfast, der har fået designet en ny og særlig etiket til lejligheden af Mikkellers art director Keith Shore, der også har lavet et logo for samarbejdet med Chinorocks & Joachim7inch, som kan ses på pløsen af skoen. De par, der ikke bliver købt på festivalen, vil blive sat til salg på www.darkandginger.com efter klokken 12 på søndag.

Billetterne til Copenhagen Beer Celebration er udsolgt.

LÆS OGSÅ:  Turen går østpå: Tag på ølfestival til halv pris