Stranger Things sæson 3

Det skal du se på Netflix i juli

Stranger Things vender tilbage med en ny sommer-sæson, og Jerry Seinfeld drikker kaffe med nye sjove venner. Der er flere gode ting på Netflix i din sommerferie.

Netflix må erkende, at det indtil nu har været de andre streamingtjenester (især HBO), der er løbet med de gode serier og opmærksomheden i den første halvdel af 2019. Med finaleafslutning af Game of Thrones og den overraskende succes med Chernobyl har Netflix måtte halte efter.

Nu skal de prøve at generobrere dagsordenen en smule, og det gør de ved i juli at smide en ny sæson ud af en af deres absolutte favoritter i Stranger Things, og så slutter en anden af deres store hits ’Orange Is the New Black’ efter syv sæsoner.

Her er nogle af de premierer, som vi vil tjekke ud, når vi er blevet møre af sol, strand og sjusser.

Stranger Things sæson 3

Det er sommer, og drengene og pigerne i ’Stranger Things’ er blevet store. Nu handler det mere om hormoner og storcenter-shopping og mindre om Dungeons & Dragons. Men selvfølgelig lurer en ubehagelig parallelverden lige under overfladen.

Det bliver spændende at se, om der stadig er liv i Stranger Things, og om den kan genvinde den friskhed fra første sæson, der gjorde den til af Netflix’ store overraskende succeser. Der er også sommerferie i Stranger-land, og sæsonen lander dermed perfekt til, at du kan hygge-gyse lidt, når solen er gået ned.

Premiere: 4. juli.

Comedian in Cars Getting Coffee sæson 11

Det har vist sig at være et slidstærkt koncept den gode Jerry Seinfeld har fundet på med den simple blanding af komikere, kaffe og fede biler. Denne gang er det med Eddie Murphy, Seth Rogen og gengangeren Ricky Gervais.

Til tider kan det være en lidt tynd kop kaffe, men når det er godt (som det tidligere har været med fx Ricky Gervais), er det er en rar lille pause.

Premiere: 19. juli

Orange Is The New Black - sæson 7

En af de store serier, der var med til at skabe Netflix’ succes, er nu i sin sidste sæson. Den startede, da Piper Chapman fra den kreative klasse kom i kvindefængsel for en gammel smuglersag. Her fandt hun hårdkogte, men også varmhjertet kriminelle, og det kom der en ganske habil komedieserie ud af.

Premiere: 26. juli

Film:

Blade Runner 2049

Hvis du, som jeg, ikke fik set den, da den gik i biografen, kan den nu streames, selv om det formentlig ikke giver dens gennemførte visuelle stil helt retfærdighed. Anmelderne var ret begejstret for den, da den kom ud, og den skal klart på huskelisten.

Premiere: 22. Juli

The Red Sea Diving Resort

En Netflix-originalfilm om en gruppe Mossad-agenter fra den israelske sikkerhedstjeneste, der skal redde jøder ud af Sudan i 1981. Der er nogle vilde skuespillere på rollelisten som Chris Evans og Ben Kingsley. Vi har ikke kunnet finde en trailer, så du kan se, hvad man kan forvente, men alene skuespillere gør, at man bør tjekke den ud.

Premiere: 31. Juli

Dokumentarfilm

The Great Hack

Hvad skete der egentlig, da firmaet Cambridhe Analytica samlede og misbrugte 87 millioner Facebook-brugeres data? En ny dokumentarfilm undersøger skandalen og dets mulige betydning for valget af Trump i 2016. Se den før, du opdaterer dine privatindstillinger.

Premiere: 24. Juli

Se, hvad vi ellers skriver om: Netflix, Serier og Streaming