Direktør skriver 9200 fødselsdagskort om året til sine ansatte
Foto: Getty

Direktør skriver 9.200 fødselsdagskort om året til sine ansatte

Sheldon Yellen rejser rundt med en kuffert fuld af brevpapir, så han kan nå at skrive alle hilsener.

Selvom håndskrevne breve efterhånden er en sjældenhed, så er det ikke alle, der har droppet pen og papir. Sheldon Yellen er direktør for BELFOR Holdings, og han mener bestemt ikke, at breve er passé. Direktøren håndskriver hvert år tusindevis af fødselsdagskort til sine ansatte som en måde at sige tak på.

Traditionen med de håndskrevne kort startede i 1985, da Sheldon Yellen blev ansat i sin svogers firma. Mange af de andre ansatte følte, at han fik særbehandling, og det inspirerede ham til at skrive fødselsdagskortene, så de andre ansatte ville komme forbi hans skrivebord og sige tak for kortet.

”Det virkede. Det fik folk i tale, vi begyndte at kommunikere mere. Jeg tror, det hjalp mig til at få mere respekt i virksomheden,” siger Sheldon Yellen til Business Insider.

Direktøren mener, at kortene er en god måde at sige tak til sine medarbejdere på, og han gør en dyd ud af at skrive alle kortene selv. Sheldon Yellen rejser med en kuffert fyldt med brevpapir, så han kan bruge rejsetiden på at skrive hilsener ned, og han stopper ikke ved fødselsdagene. Kort med tak, højtider eller god bedring bliver også skrevet ned af direktøren. Alt sammen for at vise, at han sætter pris på sine medarbejdere.

”Det koster ikke noget. Når jeg finder ud af, at nogen har gjort noget godt for andre, så sender jeg et takkekort, så personen ved, at det er værdsat,” siger direktøren.

Og Sheldon Yellen har muligvis fat i den lange ende. Ifølge Business Insider siger ansatte, at det karaktertræk, de beundrer mest hos deres chefer, er, når de anerkender deres arbejdsindsats og udtrykker interesse i deres velbefindende.

Se, hvad vi ellers skriver om: Business