Klubberne tilbyder en fest- og musikscene på et internationalt niveau – både highend og den spontane bytur. Vi har her samlet nogle af de bedste klubber i København, Aarhus og Aalborg

International kluboplevelse
arch_billede.jpgARCH er en af Skandinaviens mest hypede natklubber overhovedet. De karakteristiske lamper i  indgangen er blevet instagramet over 100.000 gange, og klubben har lavet club-swaps med de vildeste klubber i verden og har bl.a. haft besøg af følgende internatinale gæster i løbet af de seneste 3 år: Kendrick Lamar, Virgil Abloh, DJ Jazzy Jeff, Tory Lanez, Bryson Tiller, Rihanna, DJ Mustard, Metalicca, Lil' Uzi Vert, Juice WRLD.

Japansk natklub midt i København
dorsia_billede.jpgDorsia byder vi på Københavns mest intime fest, og vi har siden dag et haft en klar vision om at differentiere os fra vores konkurrenter.

Vi er Københavns eneste temabaserede natklub og vægter højt at skabe en unik oplevelse for hver eneste gæst. Dorsia tager afsæt i Japan og går meget op i, at det Japanske tema går igennem hele klubben. Om du prøver kræfter med vores cocktails i baren eller står og smalltalker i vores lounge, vil du altid føle, at der er en bid af Japan - hvor end du befinder dig. 

Er du interesseret i at opleve Dorsia på egen hånd? Så kontakte os på info@dorsia.dk, hvor vi kan hjælpe dig godt igennem din næste bytur på vores japanske perle. 

Highend-klub med State-of-the-art lys og lyd Hive_bil.jpg

HIVE er Københavns længst levende high-end natklub.
HIVE er et veletableret klubkoncept med fokus på den gode fest - en klub med internationale rammer, som ikke bare følger med tiden, men også er foran. 

HIVE er kendt i hele Skandinavien for deres intense mainroom fest, housemusik, shows samt dets mange borde i alle prisklasser. HIVE stræber efter høj kvalitet, uden at blive prætentiøs. Det er en alsidig high-end klub, hvor der både er plads til den spontane fyraftenstur, den planlagte fødselsdag med et stort bord og masser af champagne samt firmafesten for +300 gæster. 

HIVE er indrettet og designet efter deres kvalitetsbevidste gæsters ønsker omkring den gode fest. HIVE har kapacitet til 650+ gæster, og der er plads til, at alle kan føle sig velkommen. Der er foruden et stort mainroom, 2 lounges og 5 barer fordelt på 2 etager, et state-of-the-art lyd- og lyssystem og en hyggelig bar i gården.

Aarhusiansk mangfoldighed i eksklusive rammerkupe.jpgKupé - Storslået, mangfoldig & eksklusiv 
Kupé afskiller sig fra byens andre steder med sin 15 år lange historie, store lokaler og den perfekte sammensmeltning af eksklusivitet og mangfoldighed.

Servicen og stemningen er af absolut topkvalitet og selvom klubben har et meget eksklusivt udtryk er der på samme tid en god atmosfære, hvor man kan føle sig velkommen, uanset om man kommer for at danse, købe en enkelt øl eller en kæmpe flaske champagne.

Kupé  er en natklub af international kaliber og står altid er klar med storslåede og mindeværdige fester og arrangementer, hvor alt fra studerende til kendte personligeder er stamgæster.

Aarhus' største natklub og altid et besøg værd, hvis man har lyst til gode cocktails, store flasker champagne, eller bare vil fyre den af på et stort dansegulv!

Festmekka i legendariske lokalerNRG.jpg

Rumors

I bunden af Nørregade tårner den 80 år gamle facade op over 'RUMORS logoet, badet i lilla, som også er klubbens signatur-farve. Lokalerne, der i så mange år var kendt som det legendariske Diskotek 'In', har efter et par rustne år, fået en ansigtsløftning af kaliber og kan nu igen kalde sig et af de hotteste steder i København.

Klubikonerne Patrick Peitzsch, Johan Beyer & Mathis Kjær har skabt Københavns nye støvsuger, der tiltrækker de smarteste mennesker i alderen 20-30 år. Et festmekka uden lige, hvor du kan tabe sutten og føle dig tilstrækkelig smart, imens du gør det.

Event-fester i “Gaden”oldirish.jpg

I hjertet af Jomfru Ane Gade ligger en af de førende diskoteker i det Aalborgensiske natteliv, The Gap. Med bestyrer Nicolai Porskrog og Souschef Jakob Dalgaard har The Gap fuld fart på diskotekets tredje leveår, hvor de gennem tiden har skabt et sted med masser af events - nye som gamle.

Det indebærer alt fra boglanceringer og white parties, til events med live artister og deres altid succesfulde ”ladies nights” med et twist. Hos os lægger vi virkelig vægt på at skabe relationer, og det er uden tvivl det, der har holdt os i søgelyset her i Aalborg.

Folk kommer igen og igen, fordi de simpelthen bare bliver mødt af folk, der er i øjenhøjde med dem selv”, udtaler bestyreren Nicolai sig til Euroman.

Den primære målgruppe er de studerende i det nordjyske, såvel som turister og folk fra hele landet, der kommer for at danse til gadens bedste musikprofil, der indeholder G-house og flettes sammen med en god rød tråd af hiphop helt til den lyse morgen.

The Gap har åbent hver fredag og lørdag, hvor man også har mulighed for at bestille bord. Her bliver man taget imod af værter og værtinder, der følger en til bords. Med tre åbne barer og serviceminded personale i både døren og indenfor er ventetiden heller aldrig lang, og skulle man stå lidt, så er der altid nogle af de gode stamgæster til at sørge for, at festen ikke stopper.

The Gap er ved at gøre sommer- og vinterhalvåret kampdygtigt, og vi ser frem til at præsentere det løbende i den kommende tid.