Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Eminem i kontroversiel freestyle: ”Jeg smækker Lana Del Rey to på skrinet”

Eminem i kontroversiel freestyle: ”Jeg smækker Lana Del Rey to på skrinet”

Eminem har formået at skabe maksimal opmærksomhed om en greatest hits-udgivelse fra sit pladeselskab Shady Records.

’Shady XV’, som pladen hedder, er sammensat af numre fra blandt andre Slaughterhouse, Bad Meets Evil, D12, Yelawolf, Obie Trice, 50 Cent, Ca$his, Bobby Creekwater og Eminem selv.

I et 19 minutter langt freestyle-medley, der skal promovere udgivelsen får sidstnævnte Detroit-rapper demonstreret, at hans haglbygeflow og evne til at skrive rim er intakt. Det er hans evne til at provokere offentligheden og overskride grænserne for, hvad man kan tillade sig at sige, også. Læs bare disse linjer:

”Play nice?
Bitch I’ll punch Lana Del Rey right in the face twice
Like Ray Rice in broad daylight
In the plain sight of the elevator surveillance
’Til her head is banging on the railing
Then celebrate with the Ravens.”

LÆS OGSÅ: Er det her verdens hurtigste rapper?

Lana Del Rey kræver ingen nærmere præsentation. Ray Rice er en running back fra footballholdet Baltimore Ravens, der blev fanget af et overvågningskamera i at slå sin kæreste bevidstløs i en elevator, til offentlig fordømmelse og udelukkelse fra NFL. Men nu har Marshall Mathers aldrig været bange for at gå imod strømmen.

Du kan se hele medleyet, hvor de forskellige freestylende rappere repræsenterer deres hjembyer, her. Eminem kommer på og viser hvor flow-skabet skal stå efter 11 minutter og 49 sekunder, og hans rim om Lana Del Rey begynder ved 15.36.Der er ikke noget nyt i, at Eminem langer ud efter kvinder i sine tekster. Kvindehaderen har været en gennemgående side af den skandaløse rap-persona, som han har opbygget gennem årene, og navngivne kvinder – fra hans mor til Christina Aguilera – har tidligere fået hans rough love at føle.

I singlen ’The Real Slim Shady’ fra år 2000 rapper han:

“Christina Aguilera, better switch me chairs
So I can sit next to Carson Daly and Fred Durst
And hear ‘em argue over who she gave head to first.”

 


I nummeret ‘We Made You’ fra 2009 er der en hel liste af kendte kvinder, der bliver hængt ud, med lookalikes i videoen og det hele: Kim Kardashian, Lindsay Lohan og Jessica Simpson, blandt andre.


LÆS OGSÅ: Læs bookerens bedste hiphop-anekdoter


Den seneste sviner har fået Azealia Banks til at slå verbalt tilbage på  Eminem på Del Reys vegne.


I et tweet forleden skrev den kvindelige rapper, at Eminem kunne kravle tilbage i sin trailer park og sutte på sin søsters bryster.

 

Bagefter har Azealia Banks taget tweetet ned, ser det ud til. I stedet slår hun kontroversen hen med denne her:

Den bedste kur mod Eminems provokationer er nok også ikke at lade sig hidse for meget op. Som den kvindelige blogger Britt Julious skriver i

Guardian

, virker de nærmest kalkulerede efterhånden, som om alle mulige andre berømte kvinder, lige så godt kunne have fået et par skrinet i Eminems kvindehadsmaskine.

LÆS OGSÅ: DILF: Fædre er de nye sexsymboler