Fire piger i bikiki mangler penge til Spring Break, røver en restaurant, ender i fængsel og bliver bailet ud af en våben- og narkohandler, der til gengæld kræver lidt arbejde af pigerne. Det lyder frygteligt banalt og ikke just en film, der ligger øverst på listen af torrents, vi skal huske at hente. Men ikke desto mindre er 'Spring Breakers' en af årets mere ventede film.

Bag den står nemlig Harmony Korine. Og hvis han ikke ringer en klokke, så er her lidt hjælp: Han skrev 'Kids' og 'Gummo'. Han havde en central rolle i 'Beautiful Losers'. Han har lavet skateboards for Supreme. Og musikvideoer for Sonic Youth, Cat Power, Black Keys og Will Oldham. Så vi regner ikke med, at det bliver den sædvanligt trættende teen flick.

I rollerne i 'Spring Breakers' ses blandt andre James Franco som narkohandlende psykopat og Vanessa Hudgens, Selena Gomez og Ashley Benson. Filmen fik premiere til Venice Film Festival i september og rammer biografer verden over i løbet af foråret. Se traileren til filmen her:

LÆS OGSÅ Monte Carlo: Giv os en AK47 i guld

FACEBOOK Bliv ven med Euroman