Chris Rock er castet til hovedrolle i næste sæson af Fargo
Foto: GETTY

Fargo fortsætter med komikeren Chris Rock som storkriminel syndikatleder

Fjerde sæson af Fargo lægger op til flere uløste forbrydelser, uendelige mængder sort humor og en tidsrejse til 1950’ernes Kansas City, hvor to kriminelle modpoler bekriger hinanden.

En historie om immigration, assimilation og de ting, vi vil gøre for penge. Sådan lyder beskrivelsen af Fargos kommende sæson, som bliver indspillet næste år. Det bliver med komikeren Chris Rock på rollelisten, at serien for fjerde gang skal imponere os med sin humoristiske tilgang til kriminalstoffet, som i de tidligere tre sæsoner har været yderst vellidt hos både seere og anmeldere.

Den amerikanske komiker har gennem sin mangeårige karriere formået at skabe sig et navn i showbusiness, og kan altså fremvise et CV, der blandt andet rummer optrædener i en række populære tv-projekter og spillefilm, ligesom han har skrevet og produceret den delvist selvbiografiske komedieserie ”Everybody Hates Chris”.

Snart kan Chris Rock tilføje endnu et projekt til sit CV, når han i den nye sæson af Fargo lander midt i den højspændte konflikt mellem to familier, der gennem generationer har tjent til vejen og dagen gennem ulovligheder af forskellig art. I et forsøg på at cementere en permanent våbenhvile mellem de to klaner, bliver familiernes ældste sønner byttet ud med hinanden, og Chris Rock, som er overhoved i den ene klan, er tvunget til at opdrage sin ærkefjendes søn.

Resten af plottet forbliver hemmeligt sammen med det øvrige cast, men for nu kan vi glæde os over udsigten til en ny dosis sort humor på Fargo-manér.

LÆS OGSÅ: Se Tom Hardy som antihelt i den helt nye trailer til ’Venom’

LÆS OGSÅ: Streaming-guide: 5 anbefalinger, hvor kameraet har magten

LÆS OGSÅ: HBO hyrer rapperen Drake til at lave en 'Trainspotting'-lignende tv-serie for unge

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier og Streaming