Efter Game of Thrones sæson otte gik i gang, og i manges øjne floppede, har loyale og trofaste fans manglede en spænding i maven. Den spænding, som kun kommer, når man virkelig glæder sig til noget. For hvad sker der i næste afsnit? Hvem dør nu? Og hvordan slutter det hele...?

De spørgsmål er allerede blevet besvaret, og niveauet af besvarelsen står stadig til diskussion. Men nu kommer der en ny serie fra Game of Thrones univers. En serie, der forhåbentlig kan gentænde den store lid i Game of Thrones mange fans, og igen fylde maven med glæde. 

Vi skal tilbage til før alle begivenhederne i Westeros udfoldede sig. Dengang Children of the Forest levede - og dengang, at Night King blev skabt. Det er endnu uvist, hvad serien helt præcist vil omhandle, men castingen begyndte for et stykke tid siden, og ifølge det nordirske medie Belfast Telegraph, er kameraerne også begyndt at rulle. 

Selvom det endnu er usikkert, hvad den officielle titel på serien er, så har forfatteren bag Game of Thrones, George R. R. Martin, sagt, at den skal hedde 'The Long Night'. Hvis det virkelig er titlen, så vil et kvalificeret bud på handlingen være, at den omhandler skabelsen af The Night King.

Vi venter spændt på mere info fra HBO.