De seneste år har det nærmest ikke været muligt at bestille bord på en restaurant uden samtidig også være tvunget til en bearnaise-storm uden lige. Mange restauranter i København har sadlet om til klassiske bistroer med steak frites, kokke er blevet (selv)udnævnt til bearnaisekonger og det hele skal være så rustikt og fransk som muligt. Er der noget galt i det? Nej, overhovedet ikke. Det er fremragende.

LÆS OGSÅ Københavns bedste steak frites?

Mange har også fundet ud af, at sådan en bearnaise-sag faktisk ikke kræver det store kokketalent at udføre derhjemme. En af dem, der er rigtig god til den (og rigtig glad for mad), er Gants kreative chef Christopher Bastin. Den svenske designer, der er manden bag GANT Ruggers markante succes, er sågar gået så vidt som til at oprette en madblog for GANT Rugger. Han har lige offentliggjort sin opskrift på bearnaise - og vi tror godt, vi ved, hvad vi skal have at spise i aften. Klik her og se opskriften. Velbekomme!

LÆS OGSÅ Københavns bedste steak frites?

FACEBOOK Bliv ven med Euroman