Sponsoreret af Happn

Sponsoreret af Happn

I har allerede noget tilfælles, og 4 andre grunde til at hente Happn

Dating kan til en vis grad sammenlignes med at søge job som nyuddannet. Når du endelig bliver kaldt til 'samtale', så skal det også helst være et match.

At jage dates på diverse dating-app’s kan til nogen grad sammenlignes med at gå på jobjagt: Du starter optimistisk (og kræsent) ud, men så, lidt efter lidt, sænkes kravene. Først en smule - ok, du behøver måske ikke være direktør, når du møder ind på første dag - og før du ved af det, sidder du og spam-mailer din modløse skabelons-ansøgninger efter alle med en hjemmeside.

Det er samme skæbne, som især os hankøn kan lide på diverse dating-app’s. Og værre faktisk. For når der så endelig er et match, når vi endelig bliver kaldt til ”samtale”, punkteres euforien ligeså hurtigt med en træthed, der grænser til ren og skær opgivelse. Du skal med to busser, et tog og en færge for bare at drikke en kop ’casual’ kaffe.  

Med Happn undgår du den slags dating-skuffelser. Præmissen her er ret simpel: Alle, du krydser veje med i dit virkelig liv, vil kunne dukke op på din timeline. Udover at du ser, hvem du passerer til dagligt, vil du også kunne se, hvor du stødte på dem. Var det i supermarkedet, din stam-café eller pladebutikken, som kun er for byens jazz-entusiaster.

Filosofien bag Happn er nemlig, at hvis du vil bringe folk sammen i et romantisk møde, så er chancerne større for, at det sker, hvis de i forvejen deler interesser eller på den ene eller anden måde har noget til fælles uden for telefonens dating-app.

I samarbejde med Happn har vi derfor listet 5 gode grunde til at få hentet Happn ned på din telefon.

1. I har formentlig noget tilfælles

Der er formentlig en god grund til, at dit match og dig har krydset veje fire gange inden for den sidste uge. I kan begge bedre lide Vesterbro-baren fremfor det pumpende natklub, I løber altid torsdag morgen og henter altid tømmermandsmad fra det samme take-away om lørdagen.

Lige meget hvor jeres veje krydses, så er der formentlig større chance for, at I har noget tilfælles, og det er altid et lidt betryggende udgangspunkt, når man skal mødes til den første kaffe med en fremmed.

2. Du får en chance mere som spansk elsker

Ligner du den typiske skandinaviske mand, så falder det der med at gøre kur til fremmed pige i supermarkedskøen dig måske ikke helt naturligt. Med Happn er det ok. Her får du faktisk en chance mere, hvor du – bag skærmen af din telefon, selvfølgelig – kan gøre den som selvsikker, spansk elsker.

 3. Du er ikke tvunget til at skulle tage stilling

På mange af de andre dating-apps tvinges du til at tage stilling. Du skal swipe enten til venstre eller højre, og du får ikke vist den næste person, før du gør det.

Med Happn er algoritmen opbygget således, at du i kronologisk orden får fremvist alle dem, du har krydset vej med. Du bliver altså ikke tvunget til at skulle tage stilling men kan skabe et overblik over, hvem der kunne være en potentiel date ...

4. En oplagt måde at møde singler, der bor i dit nærområde

Det burde være et gældende princip for alle dating-app’s! Den virtuelle dating-virkelighed er dog, at de andre app’s ikke endnu synes at have overvejet vigtigheden i, at der er hverken er tid eller penge til at fare land og rige rundt på kaffe-dates.

5. Likes forsvinder ikke

Når du ’liker’ på Tinder, forsvinder vedkommende. Du ser dem kun igen, hvis de også ’liker’ dig. På Happn kan du besøge profiler, du har ’hjertet’. 

Du kan prøve selv - hent Happn ned her!