Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian mister 100.000 følgere efter nye billeder af sin numse

Folk er skuffede over Kim Kardashian, efter nye paparazzibilleder af realitystjernen er dukket op.

Har Kim Kardashian virkelig snydt sine følgere?

Det er der i hvert fald flere, der mener, efter at nye paparazzibilleder viser, at hendes numse slet ikke ser ud som på de billeder, hun selv deler på sine sociale medier.

På hendes egne billeder fremstår hendes numse nærmest overnaturlig, mens de nye paparazzibilleder viser en lidt anden side af realitystjernen. Her er det tydeligt, at den 36-årige stjerne har noget så almindeligt som appelsinhud.

Og det har altså fået fans op i det røde felt. Faktisk så meget at hun har mistet omkring 100.000 følgere, efter billederne første gang kom ud tidligere på ugen.

Problemet er ikke, at hun har appelsinhud. Problemet er, at hun har forsøgt at skjule det tidligere, mener de. De er skuffede over, at hun redigerer sine billeder så gennemgribende.

Selv om Kim Kardashian har mistet 100.000 følgere, er det med garanti ikke noget, hun tænker nærmere over. Med sine næsten 100 millioner følgere, svarer det nok til, hvis du mistede én følger. 

Twitter-brugerne har selvfølgelig deres kommentarer til hele sagen, hvor flere også forsvarer den kontroversielle stjerne: