Læsermøde: ”Jeg vil gerne lære noget om det maskuline univers, jeg kan bruge som kvinde”
Foto: Kenneth P. Nissen Pia Hesselhøj Secher er mor til fem børn og bor på Vesterbro i København. De tre mindste er stadig hjemmeboende. Hun har en baggrund i marketing og ledelsesarbejde i det private erhvervsliv, men har tilbragt i alt 17 år i udlandet, fordelt mellem otte lande, hvor hun især har engageret sig i frivilligt arbejde. I dag beskæftiger hun sig som blandt andet autodidakt tjener og frivillig i Røde Kors.

Læsermøde: ”Jeg vil gerne lære noget om det maskuline univers, jeg kan bruge som kvinde”

Euroman bliver hver måned læst af små 200.000 personer, og næsten en tredjedel af dem er kvinder. En af dem er Pia Hesselhøj Secher fra Vesterbro i København. I Euroman får hun stillet sin lyst til at læse om ildsjæle − og om mandens univers.

”Jeg ved ikke, om jeg rammer jeres målgruppe, da jeg vist har levet en del anderledes end de fleste de seneste 20 år,” skrev Pia Hesselhøj Secher til Euroman, da vi inviterede hende til et læsermøde.

Pjat med dig, Pia, svarede vi. Du er mor til fem og har været udlandsdansker en stor del af dit liv, taler fem sprog flydende, og efter et tiår inden for marketing i flere store private virksomheder arbejder du nu som tjener og Røde Kors-mentor. Hvis ikke du skulle tilhøre Euromans målgruppe af overskudsmennesker, hvem skulle så?

Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her