Læsermøde
Foto: Klaus Rudbæk Daniel Seehausen (30) arbejder som kontaktchef i reklamebureauet Gotcha i Aalborg, hvor han bor med sin hustru og datter på to år. Han har spillet fodbold for AaB, Jammerbugt og Lindholm og nåede enkelte divisionskampe, indtil han som 21-årig mistede gnisten og i stedet kastede sig over sin anden, store passion: sproget. Han er uddannet cand.mag. i dansk og kommunikation fra Aalborg Universitet.

Læsermøde: ”Jeg vil give min datter et sundt farbillede”

Som fodboldspiller fightede Daniel Seehausen sig hele vejen op til divisionerne. Det var benhårdt og målrettet, men alligevel betegner han sig selv som en følsom mand med følsomme venner. Han vil være en god rollemodel, og Euroman er hans faste støtte.

Det er ikke altid sjovt at få kritik. At få smidt sine fejl lige i hovedet. At skulle ændre på gamle vaner. Men på Euroman har læserne altid, helt fra begyndelsen for 28 år siden, haft et ord at skulle have sagt i forhold til indholdet i magasinet, og når det nu forholder sig sådan, er det som chefredaktør en lettelse at møde en mand som Daniel Seehausen – for netop viljen til at inddrage læserne er en selvstændig grund til, at han fortsat læser os.

”Den åbenhed, som Euroman har, er der ingen andre medier, der har. I lytter til ønsker og behov – og reagerer på det. Jeg genkender det ikke fra internationale eller andre danske livsstilsmagasiner. De tør ikke. Jeg har kæmpe respekt for den demokratisering af magasinet, I står for.”

Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her