Tyrion lannister Daenerys targaryen
Foto: PR Jon Snow og Daenerys Targaryen mødes i et tidligere afsnit af Game of Thrones.

Lækket Game of Thrones-klip afslører episk møde mellem hovedpersoner i sæson 7

Spoiler alert. To af seriens hovedpersoner mødes langt om længe.

Advarsel: Denne artikel indeholder potentielle spoilere til den syvende sæson af Game of Thrones. Historien fortsætter under billedet.

Det ser nemlig ud som om, at to af seriens største karakterer mødes i den kommende sæson. Det viser lækkede billeder fra optagelserne i Spanien, hvor Jon Snow møder Daenerys Targaryen.

De to hovedpersoner har ikke mødt hinanden hidtil i serien, og fans verden har forventningsfuldt set frem til det første møde mellem 'Mother of Dragons' og den nykronede 'King in the North' - to hovedpersoner, som vi nu rent faktisk også ved er i familie sammen.

Det er uklart, hvor hovedpersonerne seriemæssigt konkret befinder sig, og hvilken relation de har, men at dømme ud fra klippet ser det ikke ud til, at det er første gang, de mødes.

Det ser således ud til at nye og spændende alliancer potentielt kan blive dannet i den kommende sæson. Der er nemlig også lækket billeder, hvor Jon Snow og Tyrion Lannister trykker hinanden i hånden - det er første gang siden sæson 1, at de to mødes. 

HBO-præsident Casey Bloys har for nyligt bekræftet, at Game of Thrones stopper efter sæson 8.

Game of Thrones vender tilbage i 2017 til en forkortet syvende sæson, der kun har syv episoder. 

LÆS OGSÅ: Pilou Asbæk om Game of Thrones: ”De eneste, som har et problem med min udtale, er danskere. For amerikanerne er det ’eksotisk’.”

LÆS OGSÅ: 'Battle of the Bastards': Sådan blev Game of Thrones største slag nogensinde skabt

LÆS OGSÅ: Frank Hvam gav folk natkaffen galt i halsen, da han tonede frem i Game Of Thrones sæsonafslutning

Se, hvad vi ellers skriver om: Game of Thrones og HBO