Vi har mistet evnen til at være rigtig kede af det eller totalt lykkelige. Skylden er vores mobiltelefoner, der æder vores hjerner. Frygten for ensomheden er overvældende, og derfor griber vi vores smartphones, hver gang vi er alene. Vi skriver sms’er, mens vi kører bil og er villige til at tage andres liv og ødelægge vores eget for at undgå følelsen af at være alene. Det fortæller den altid veloplagte amerikanske komiker Louis C.K. i dette klip, der lige nu går sin sejrsgang på nettet.

Mobiltelefoner ødelægger vores evne til at være mennesker, hvor vi ikke gør andet end at være os selv og føle tomheden. Og det er særlig slemt for børn, som slet ikke er udviklet endnu. Stod det til USA’s mest populære komikere for tiden, Louis C.K., skulle forældrene lade være med at give ungerne mobiltelefoner. Også selv om alle de andre børn har dem.

”Alle de andre børn er dumme, så er mit barn også nødt til at være dum. Ellers vil hun føle sig udenfor. Lad dit barn være et bedre eksempel,” siger Louis C.K. i klippet fra Conan O'Brien.

Se klippet her, hvor Louis C.K. besøger Conan O'Brien:

FACEBOOK Bliv ven med Euroman