Justice League
Foto: Warner Bros

Medie: Ny ’Justice League’-film skal laves om for 160 mio. kroner

Warner Bros er ikke tilfredse med første version af den nye superheltefilm, og derfor skal en række scener filmes på ny, skriver amerikansk magasin.

Warner Bros og DC’s helt store satsning til efteråret er den stjernespækkede superheltefilm ’Justice League’, der samler Superman, Batman og alle de andre i kampen for at redde verden på ny. Og folkene bag filmen er stålsatte på at ride videre på den bølge af succes, som ’Wonder Woman’ startede tidligere på året.

Derfor bruger filmstudiet intet mindre end 25 mio. dollars, svarende til ca. 160 mio. kroner, på at skyde en lang række scener om, fordi de ikke er tilfredse med den første udgave. Det skriver Variety.

Og ifølge magasinet foregår den omfattende redigering ikke uden problemer, da stjerner som Ben Affleck, Gal Gadot, Henry Cavill og Ezra Miller alle skal finde plads i deres travle kalendere. Flere af skuespillerne, der medvirker i filmen, er allerede i gang med nye projekter, hvilket besværliggør optagelserne.

Særligt Henry Cavills forpligtelser hos Paramount, der er i gang med at filme den sjette film i ’Mission Impossible’-serien, udgør et stort logistisk problem – ikke mindst fordi Cavills rolle i denne film har overskæg, som det konkurrerende filmstudie ikke vil lade ham barbere af. Derfor vil det blive fjernet digitalt i de nye scener, så Superman ikke kommer til at rende rundt med moustache, skriver Variety.

Det er normal praksis, at scener laves om i store Hollywood-film, men omkostningerne til ’Justice League’ er alligevel usædvanlige. Ifølge Variety bruger de store filmstudier normalt 6-10 mio. dollars (40-65 mio. kroner) på nye optagelser, altså under halvdelen af Warner Bros og DC’s ekstraomkostninger til den kommende superheltefilm.

Nyheden om de omfattende ændringer i ’Justice League’ har allerede fået flere fans til at spekulere i, at filmens premiere, der er sat til 16. november i Danmark, risikerer at blive udskudt. Men de rygter forsøgte flere af filmens skuespillere at mane til jorden under weekendens Comic Con i San Diego, skriver Variety.

Se traileren til ’Justice League’, der fik premiere under Comic Con, her:

Se, hvad vi ellers skriver om: Film