Schoolboy Q,
Foto: Getty

Schoolboy Q

Nu kan du endelig streame Schoolboy Q' længeventede Blank Face-album

Prominente navne som Kanye West, Miguel, Vince Staples, Jadakiss, SZA er med på tracklisten.

Fans af Quincy Matthew Hanley, bedre kendt som Schoolboy Q, har ventet tålmodigt på nyt materiale fra den amerikanske rapper, der sidste uge spillede på Arena på Roskilde, siden han i 2014 med storm indtog rapscenen med sit debutalbum.

Med det anmelderroste album Oxymoron i bagagen har der således været store forventninger til den tyskfødte rappers nye album Blank Face, der netop er blevet frigivet på de fleste streamingtjenester.

Det 17 numre lange album har prominente navne som Kanye West, Miguel, Vince Staples, Jadakiss, SZA med tracklisten, så det skorter ikke på kendisfaktoren.   

Schoolboy Q blev født i 1986 på en militærbase i Tyskland. Siden flyttede han med moderen til Texas, og derefter til Los Angeles, California.

Schoolboy Q lancerede sit første mixtape, det selvbiografiske 'Schoolboy Turned Hustla', i 2008, der hurtigt fangede interesse fra Kendrick Lamar og Top Dawg Entertainment.

Ved siden af sit soloprojekt er han desuden med i rapgruppen Black Hippy, hvor Jay Rock, Ab-Soul og Kendrick Lamar også er med.

Hør albummet hos blandt andet Spotify:

LÆS OGSÅ: Derfor elsker vi gysere: Det ligger i generne

LÆS OGSÅ: Natklubs-fotograferne: Her er vores egne favoritter

LÆS OGSÅ: Daniel Radcliffe springer ud som skinhead-agent i 'Imperium'

Se, hvad vi ellers skriver om: Hiphop