All the Money in the World
Foto: YouTube Den nye trailer til 'All the Money in the World' med Christopher Plummer (foto) i rollen som oliemilliardæren J Paul Getty er netop blevet offentliggjort.

All the Money in the World

Ny trailer: Kevin Spacey blev fyret - se Christopher Plummer erstatte ham i ‘All the Money in the World’

Ridley Scott genindspiller flere scener i 'All the Money in the World', hvor 'House of Cards'-skuespilleren indgår.

I kølvandet på anklagerne mod Kevin Spacey om seksuelle krænkelser, offentliggjorde produktionsselskabet bag den kommende film ‘All the Money in the World’, at ‘House of Cards’-stjernen ville blive erstattet af Christopher Plummer i rollen som J Paul Getty. Og nu kan seerne endelig få syn for sagen - for produktionsselskabet har netop offentliggjort en ny og opdateret trailer, hvor Plummer fremgår i Spaceys tidligere rolle som den berygtede oliemilliardær.

Valget om at klippe Spacey ud af filmen blev udmeldt kun en måneds tid før den Ridley Scott-instruerede films premiere - og foruden 10 ekstra arbejdsdage kommer erstatningen af Spacey efter sigende til at koste 10 millioner dollars, idet flere af scenerne skal skydes om.

Der går desuden spekulationer om, hvorvidt man vil få Plummer til at spille nogle af scenerne foran en green screen eller indsætte hans ansigt digitalt. Ridley Scott har nemlig eksperimenteret med disse teknologier før, da skuespilleren Oliver Reed døde under produktionen af ‘Gladiator’, og en body double måtte lægge krop til resten af scenerne.

Produktionsselskabet har endnu ikke offentliggjort, præcis hvilke metoder de tager i brug. Ifølge Variety er planen dog, at filmen skal være færdig senest 15. december i år - og der er derfor stadig ikke rykket ved den amerikanske premieredato, som ligger 22. december.

For nu kan du selv se både Spacey- og Plummer-versionen af traileren til ‘All the Money in the World’ herunder - med den opdaterede version først: