Tidligere i år kunne folkene bag den populære Netflix-serie Black Mirror bekræfte, at der var endnu en sæson på vej, og nu har streamingtjenesten offentliggjort en trailer, hvor titler på og castet til de seks nye afsnit bliver afsløret for interesserede fans.

Black Mirror er en antologiserie, og hvert afsnit er derfor produceret som en enkeltstående historie. De afbilleder og er hver især en kritik af de mange måder, den nye, avancerede teknologi transformerer den måde, vi lever på i dag.

Seriens skaber Charlie Brooker, som også er forfatter på den nye sæson, har tidligere fortalt i et interview med The Telegraph, at hvert af de nye afsnit kommer til at bevæge sig inden for forskellige genrer.

“Da vi lavede de forrige sæsoner, indså vi efter de første to afsnit, at hvert af dem dybest set var inden for forskellige genrer, så vi har aktivt gået til den nye sæson på den måde,” siger han i interviewet.

“Vi har et afsnit, der åbenlyst er en komedie, meget mere åbenlyst end noget andet, vi nogensinde har lavet, men der sker også nogle virkelig ubehagelige ting. Og så har Jodie Foster instrueret et afsnit, som meget mere er en indiefilm, et indiedrama. Der er et mor og datter-forhold i det,” siger Brooker.

Brooker har fået et omdømme som lidt af en sandsiger i serieverdenen, da nogle er af den opfattelse, at han med Black Mirror har forudset flere politiske begivenheder og teknologiske udviklinger. Eksempelvis mener flere fans, at Brooker med afsnittet ‘The Waldo Moment’, der omhandler en tv-værts kamp om magten med etablerede politikere, allerede i 2013 forudsagde, at Donald Trump ville blive valgt som amerikansk præsident.

Der er endnu ikke blevet offentliggjort en premieredato for den nye sæson, men hvis den følger det samme mønster som sæson tre, vil afsnittene blive tilgængelige på Netflix fra oktober i år. I mellemtiden kan du se den nye trailer herunder.

LÆS OGSÅ: Fem fanteorier om Game of Thrones der viste sig at være rigtige

LÆS OGSÅ: 19 ikoniske tv-serier du skal se

LÆS OGSÅ: Her er de nye film og serier på HBO i september