Brother Love
Foto: Rex Features Rapperen har nu foretaget det femte navneskift i sin karriere.

Brother Love

P. Diddy har ændret navn til Brother Love

Rapperen fortæller i en ny Instagram-video, at han ikke længere er den samme person - og det har ført til hans femte navneskift siden 90’erne.

P. Diddy, Diddy, Puffy og Puff Daddy. De mange kunsternavne, som den amerikanske musikmogul Sean Combs er gået under siden 90’erne, er nu en afsluttet æra. I forrige uge annoncerede rapperen nemlig på Instagram, at han ikke længere kan identificere sig med sine tidligere aliasser, og at han derfor har taget beslutningen om at ændre det til Brother Love.

Nyheden kom, da Diddy (nu Brother Love) i forrige uge fejrede sin fødselsdag på Copacabanas strande. I en Instagram-video fortæller rapperen, at valget om navneskift er kommet i forlængelse af, at han ikke længere er, hvem han har været, og at han nu er “noget andet”.

I videoen indrømmer han også, at nogle mennesker vil synes, det nye navn er ‘corny’ hans mange navneskift i 90’erne taget i betragtning. Han bekræfter dog også, at han er komplet seriøs omkring det nye navn og fremover vil have, at folk udelukkende kalder ham Brother Love eller blot Love - “eller intet”, som han skriver i den tilhørende video-beskrivelse.

Du kan se Brother Love fortælle nyheden på Instagram herunder.