Peaky Blinders på Netflix
Foto: YouTube

Peaky Blinders på Netflix

Se den nye trailer til ‘Peaky Blinders’ sæson 4

I den nye sæson står Shelby-familien over for deres største trussel nogensinde.

Hvis du næsten ikke kan vente på et gensyn med efterkrigstidens England og Arthur Shelby, som råber “who the fuck’s next?”, er der gode nyheder. BBC-serien ‘Peaky Blinders’ vender nemlig tilbage med en ny trailer for sæson fire - og fremtiden har aldrig set mere dyster ud for den kriminelle familiebande.

I afslutningen af sæson 3 blev alle fra den berygtede Shelby-familie på nær Thomas arresteret på deres bandeleders luksuriøse herregård. I den nye sæson, som foregår seks måneder senere, har gangsterne afsonet deres fængselsdom og returnerer til Birmingham i England.

“Vi tager tilbage. I dag afslutter vi den her krig mellem os,” siger Thomas Shelby i den nye trailer.

I traileren bliver vi også introduceret til Shelby-familiens nye fjende, som bliver spillet af den Oscar-vindende skuespiller Adrien Brody, som er kendt fra blandt andet ‘The Pianist’ og ‘The Grand Budapest Hotel’. BBC har indtil videre været sparsomme med detaljer om den nye skurk, men seriens skaber Steven Knight siger til NME, at han vil være Thomas Shelbys “største trussel” i serien til dato. Det bekræfter traileren, hvor den mystiske karakter fortæller, at hans bande er en kriminel organisation “af en anden dimension”.

Der er endnu ikke blevet bekræftet en premieredato for den nye sæson af ‘Peaky Blinders’. Ifølge Esquire har BBC tidligere udtalt, at serien udkommer snart, og man forventer, at den har premiere på Netflix dette efterår. I mellemtiden kan du se den nye trailer herunder.