Velkommen til det nye Euroman Premium – mere originalitet til dig

The Grand Tour 2
Foto: YouTube

The Grand Tour 2

Drengene er tilbage: Se den nye trailer til ‘The Grand Tour’ sæson 2

Den nye sæson byder på endnu flere vilde køretøjer og videooptagelser fra Richard Hammonds voldsomme ulykke.

“Det er så godt at være tilbage,” siger Jeremy Clarkson i den nye trailer til anden sæson af ‘The Grand Tour’. Og det amerikanske bil-shows mange fans vil nok føle det samme, når opfølgeren til den populære første sæson får premiere på Amazon Prime i december.

I den nye trailer ser vi programmets værter Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May rejse rundt på hele fem forskellige kontinenter, hvor holdet undervejs har filmet i Mozambique, Dubai, Spanien, Colarado og New York. Her vil trioen på sædvanlig vis køre halsbrækkende ture i vilde køretøjer - herunder en Bugatti Chiron og flere forskellige motorcykler.

Den nye sæson har været omtalt ad flere omgange i medierne, da Richard Hammond med tilnavnet ‘The Hamster’ forulykkede under et billøb i de schweiziske alper. Her kørte han i en Rimac Concept One-elsportsvogn, der har en værdi af 2 millioner pund og har en tophastighed på 321 km/t, da han skred ud i et sving. Det førte til, at bilen tumlede ned ad en bakke og endte på taget, hvor den brød ud i flammer.

Hammond slap heldigvis med et brækket ben, men har sidenhen udtalt, at han under ulykken troede, han skulle dø. Og ulykken har tilsyneladende fyldt så meget for de medvirkende, at holdet bag ‘The Grand Tour’ har valgt at lade en stor del af sæson fokusere på den. Her vil seerne blandt andet få indblik i videooptagelser, der viser sekunderne inden, ulykken indtraf.

‘The Grand Tour’ sæson 2 har premiere på Amazon Prime 8. december. Du kan se traileren herunder.