Se gruppeselfie med ’Mine glade 60’ere’-stjerner og føl dig virkelig gammel
Foto: Scanpix

Se gruppeselfie med ’Mine glade 60’ere’-stjerner og føl dig virkelig gammel

Få ting kan føles så forældende som barnestjerner, der pludselig er blevet voksne i takt med alle andre. Billedet med voksne ’Mine glade 60’ere’-stjerner er ingen undtagelse.

Det er til tider let at glemme. Men der fandtes altså også tv-serier før oprindelsen af genrens guldalder. Nok var budgetterne en smule blege i sammenligning, men hjerteligheden var i upåklagelig forfatning.

Én af dem er ’Mine glade 60’ere’ (’The Wonder Years’ på engelsk), som til tonerne af Joe Cockers cover af ’With a Little Help From My Friends’ løb over tv-skærmen for første gang den 31. januar 1988.

Første sæson kastede en Emmy-statuette for bedste komedieserie af sig, og serien rullede således taktfast afsted med sine trofaste følgere frem til dens afsluttende episode den 12. maj 1993.

Det er alt sammen mange år siden.

Og var du én af dem, der fulgte med dengang, så vil det måske føles som endnu længere tid siden, når du ser det gruppeselfie, som Fred Savage (i serien Kevin Arnold), Danica McKellar (i serien Gwendolyn ’Winnie’ Cooper) og Josh Saviano (i serien Paul Pfeiffer) har taget sammen.

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier