Se trailer: Seth Rogen og James Franco indtager Nordkorea

Se trailer: Seth Rogen og James Franco indtager Nordkorea

Det succesfulde makkerpar James Franco og Seth Rogen har med stor succes spillet sammen i film som ’Pineapple Express’ og ’The End’, og snart kan de opleves i den længe ventede 'The Interview'.

I denne actionfyldte komediefilm spiller de to henholdsvis tv-vært Dave Skylark (James Franco) og producer Aaron Rapoport (Seth Rogen), der sammen driver det ultrapopulære kendis-nyhedsshow ’Skylark Tonight’.

Trods populariteten bliver Aaron træt af al kendis-sladderen og vil hellere lave mere dybdegående journalistik. Da de samtidigt hører, at den Nordkoreanske leder Kim Jong-un er stor fan af deres show, får de pludselig muligheden for at lave et interview med den ellers noget journalist(og menneske)fjendske leder.

Inden de når at lande i Pyongyang, får CIA nys om deres rejse. Planerne bliver lavet godt og grundigt om, da CIA-agenten, spillet af Lizzy Caplin, sætter dem på missionen om at likvidere den Nordkoreanske leder.

Filmen har allerede gjort den nordkoreanske regering vred, og man kalder den for 'an act of war'. Men angivelig har Kim Jong-un stadig tænkt sig at se filmen, når den til december rammer de amerikanske biografer. (Den får først dansk premiere maj næste år.)

Den første trailer til filmen blev frigjort tilbage i juni måned, men nu er der sluppet en længere version ud.

Se den her:

Se, hvad vi ellers skriver om: Video