Præsenteret af HTC

Præsenteret af HTC

Se videoen: Verdens første 'selfie-saltomortale' fra en 10-metervippe

Med markedets bedste mobilkamera og den nye Edge Sense-teknologi hæver HTC U11’eren kvalitetsbaren for smartphones, og gør samtidig selfie-disciplinen langt mere intuitiv. Det understreges i videoen forneden, hvor den olympisk udspringer, Tom Daley, udfører verdens måske første baglæns selfie-saltomortale fra en 10-meter vippe.

Mange vil måske affeje selfien som en narcissistisk ”se mig”- trend, der primært består af ’duck-fjæs’ og peace-tegn. Ikke desto mindre er selfien kommet for at blive. Det stod allerede klart i 2013, da ordet ’Selfie’ ikke blot blev optaget i Oxford-ordbøgerne men af selvsamme ordbog udnævnt til årets vigtigste ord. 

Få fingrene i HTC U11 hos El-giganten - klik her.

Mere end 'bare' selfies

Udover selfies kan du med Edge Sense-funktionen tage screenshots, aktivere stemmeoptagelse, tænde/slukke lommelygten, aktivere Wi-Fi, åbne apps osv. Fremover er det altså slut med at fumle rundt efter Spotify-app’en eller nogle af de andre applikationer, du oftest bruger. De kan nu indstilles hver for sig, så du fx med et langt klem åbner din Spotify, mens to hurtige klem åbner podcast-app’en osv. Det er dét, der på én gang gør Edge Sense-funktionen både simpel og genial! 

 

Og selfie-fænomenets voksende popularitet har da også betydet, at smartphone-fabrikanterne nu aktivt fokuserer på telefonernes evner til at tage selfies. Det gælder til en vis grad også for U11'eren – HTC's seneste smartphone.

For mens selfien ofte kan have tendens til at blive en lidt klodset affære, når man både skal posere og tage billeder, har U11'eren med sin Edge Sense-funktion gjort det langt nemmere og mere intuitivt at tage selfies.

Det understreges i en ny video, der er lavet i forbindelse med lanceringen af HTC U11'eren. Her ses den tidligere olympiske mester i udspring, Tom Daley, udføre en baglæns saltomortale fra 10-metervippen – mens han tager en selfie med sin HTC U11'er (se video og selfies i bunden).


Udover at HTC U11 er vandtæt ned til en meters dybde, er telefonens mobilkamera kåret som det lige nu bedste på marked af det anerkendte mobilsite DxOMark.Det var U11'erens Edge Sense-funktion, der gjorde det muligt, og det er med stor sandsynlighed den første selfie, der nogensinde er taget i en baglæns saltomortale fra 10-metervippen.

"Det krævede helt klart et par maveplaskere, før det lykkedes, men jeg må samtidig tilstå, at de sidste billeder uden sammenligning er nogle af de bedste, jeg har fået taget i min karriere," fortalte Tom Daley til den britiske avis, Daily Mail.

Se videoen her: